Kysy
  • finnfoamin maalaus

    Mitkä maalit olisi parhaita finnfoamin kanssa ? Ongelmana on nyt se että vaikka kittaisisin pinnan kuinka sileäksi niin maalauksen jälkeen tulee kauheesti koloja yms näkyviin vaikka pinta on täysin sileä ennen maalausta.Onko jotain hyviä matta maaleja millä saa hieman piilottaa noita jälkiä jos niiä tulee ? olen kokeillut muutamia värejä kuten revell ja pari muuta askartelumaalia.Tasoitteena käytän ihan puulle soveltuvaa kittiä.Maali saisi olla vesiohenteista koska on vittumaista pestä öljypohjaisia maaleja siveltimistä pois.

    Esim [ link ] tossa on finnfoamin tyyppisestä materiaalista tehty hieno Luna joka on kitattu ja maalattu.No mun kittaus jälki on valehtelematta melkein yhtä sileä kun ton veistoksen maalipinta mutta maalauksen jälkeen tulee kaikkea vaan sit näkyviin.

    finnfoamin maalaus ja tasainen pinta

2 vastausta

  • Itselläni ei tuosta ole kokemusta mutta itse vetäisin jonkin vesiohenteisen lakan ensimmäisenä päälle. FinnFoam on uretaania mikä syöpyy helposti maaleista. Joten itse lähtisin siitä että vetäisin vesiohenteisen lakan päälle jotta itse maali ei pääse kosketuksiin foamin kanssa.

  • mcmopo: Finnfoam muuten ei ole uretania.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista