Kysy
 • Facebookin sivupalkin kaverilista kateissa?

  Elikkä kun menen paikalle keskusteluun niin en saa kavereitani näkyviin sivun vasempaan laitaan. Näen paikalla olevat kaverit vain oikealle puolelle tulevaan palkkiin Kokeiltu kolmella eri selaimella mutta ei, oisko joku asetus pielessä?

  Facebook kaverit

6 vastausta

 • miten saan facebookissa kaverilistan oikealla näkyviin?

 • Aika outoo, jos näytön resoluutio on liian pieni mukamas. 1920 x 1080 resoluution ei luulis olevan liian pieni....

 • Näyttö on 22", reso 1680*1050.

  Nettiyhteys on 8/1, eli pitäis riittää.

  Ongelman mielenkiintoiseksi tekee että vaimon sivulla kyllä näkyy paikalla olevat kaverit ruudun vasemmassa reunassa. Siksi ihmettelinkin että miksei mulla näy.

 • control pohjaan ja hiiren rullalla zoomailu?

 • Minulla on ollut sama juttu jo pidemmän aikaa. Kerran vaan se lista ei anää näkyny vasemmalla ollenkaan, eikä sen jälkeen oo tullut takaisin. Sama juttu on kaikilla koneilla. Joskus ollaan kavereiden kanssa testailtu et toimiiks niillä, niin kaikilla on tuntunu toimivan.

 • Yksinkertaisin vastaus tuohon on yleensä se, että näytön resoluutiosi on liian pieni. Tuo kaverilista näkyy vain, kun sivusuunnassa selaimen leveys on yli tietyn pikselimäärän ja näinollen kapeilla selainikkunoilla tai pienillä näytöillä tuo ei tule lainkaan näkyviin.

  Lista disabloituu myös, jos FB päättää, että nettiyhteytesi nopeus on liian kehno. Tuohon voit vaikuttaa puhdistamalla selaimesi keksit ja cachen ja kirjautumalla tuon jälkeen uudestaan Facebookiin -- nopeammalla yhteydellä.

  Kysymys on molemmissa tapauksissa käytettävyydestä, eli FB ei halua tunkea ruutua liian täyteen, niin että joutuisit skrollaamaan selainta sivusuunnassa. Eikä myöskään sitä, että nettiyhteytesi hitaudesta johtuen chatti olisi jotain muuta kuin reaaliaikaista.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista