Kysy
  • Facebook julkaisu

    Lapseni pääsi leikkimään fb tililläni ja ehti painaa julkaisu nappia kirjoitettuaan höpöjä. Minulla oli onneksi modeemi johdolla kiinni ja vedin sen irti kesken kaiken. Olen kuitenkin huolestunut, jäikö julkaisu "sille hilkulle", että se voisi vielä ilmestyä sinne, vaikka esim. sivua tai palvelinta päivitettäessä? Se olisi kovin noloa.Vai onko huoleni turha?

    Facebook verkkoyhteys

5 vastausta

  • Turhaan huolehdit. Vaikka tuo julkaisu olisikin ehtinyt facebookin palvelimille (Kuten todennäköisesti onkin, ellet sitten katkaissut yhteyttä alle sekunnissa "lähetä napin painamisesta) on sinulla mahdollisuus yksinkertaisesti poistaa tuo päivitys ennen, kuin se aiheuttaa sen suurempia ongelmia.

  • Kyllä sen olisi pitänyt näkyä siellä, jos olisi näkyäkseen. Internet yhteyksissä ei niinkään ole lähetysjonoa, vaan jokainen paketti lähetetään kerran ja jos se ei saavuta määränpäätään, eikä mikään taho pyydä sen uudelleenlähetystä, ei sitä lähetetä uudelleen, vaan se katoaa.

  • Tarkoitan, että voiko "väärin" lähetetty data (kaapelin irroitus) aiheuttaa jotain toimintahäiriöitä eli voisiko se jäädä "lähetysjonoon tms. ja näin ollen vielä julkaistua siellä fb:ssä?

  • Siis olisiko se jo näkynyt siellä, jos olisi näkyäkseen?

  • Ok, joskus olen kuullut jostain aikaleimasta, mutta voi liittyä johonkin muuhun aiheeseen. Tiedän toki, että yleensä palvelin ja sivu reagoi pyyntöön lähes välittömästi, mutta eikö palvelin tai sivu voi joutua häiriötilaan em. tilanteissa, kun toimintoa häiritään nettiyhteyden "pätkäisyllä"? Siis, että se jäisi "arpomaan" julkaistakko vai ei? Ja yleisestä mielenkiinosta, kuinka/ miten usein palvelimet poistavat palvelupyyntöjä/paketteja?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista