8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tutkin pistelaskua tänään/huomenna, mulla on jo nyt aika vahva aavistus siitä, mikä tuon ongelman aiheuttaa. Korjataan heti kun saan pari tuntia aikaa paneutua tuohon ja lasken samalla kaikkien käyttäjien kokonaispisteet uusiksi. Sinänsähän ongelma ei ole muutakuin lähinnä ärsyttävä, mitenkään saitin toiminnallisuuteenhan tilanne ei vaikuta - isot pisteet eivät anna mitään lisäoikeuksia/toimintoja kysy/vastaa -alueella.

EDIT: Ongelma löydetty, korjattu ja ratkaistu. Pistelaskujärjestelmässämme oli yksi aivopieru: jos annoit kysymykselle tai vastaukselle plus-äänen, sai kysymyksen/vastauksen esittäjä +2, mutta samalla äänen antanut henkilö sai itselleen +1. Eli antamalla parituhatta plus-ääntä läpi saittimme, sait kerättyä itsellesi kivan pistepotin.

Nyt plus-äänistä äänten itsensä antaja itsessään ei enää saa mitään, kuten ohjeissakin oli -- ja kuten tarkoituskin on ollut, alusta lähtien.

Samalla rakensin alustavasti järjestelmän, joka rajoittaa äänten antamisen 30 ääneen per vuorokausi per käyttäjä, ihan sama minkälaisia ääniä annat. Tämä ei ole vielä käytössä, mutta tulee käyttöön lähipäivinä (vaatii testausta).

Nollasin samalla kysymyksessä mainittujen kahden henkilön pistesaldot, ajoin uusitun skriptin heidän tunnuksilleen ja nyt heidän pisteensä ovat kuten pitääkin.
+4

Kommentoi tätä vastausta

"Avuliaimmat käyttäjät 7vrk ajalta"

ncu ykkösenä eikä ole edes yhtäkään vastausta antanut tai kysymystä esittänyt
+3

Kommentoi tätä vastausta

ylläpito vois oikeasti puuttua tuohon jollain tapaa.
näemmä onnistuu myös pisteiden vähentäminen samalla huijaus konstilla muilta käyttäjiltä, koska itselläni vähenee koko ajan, eikä ole miinuksia tullut. (tai sitten tuo taulukko näyttää väärin)
+3

Kommentoi tätä vastausta

sama tyyppi. tehnyt uuden käyttiksen
+2

Kommentoi tätä vastausta

Hehhehe, afterdawnin ylläpidolla kädet pystyssä
+2

Kommentoi tätä vastausta

Ilmeisesti nimi.merk ncu tulee sanoita Nordic Cancer Union.
Jos ette tiedä niinkattokaa googlesta
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kaikenlaisia tyyppejä löytyy. Toivottavasti vain marginaaliryhmä.
Oikeastaan Stodesta alespäin näyttää normaalilta.
Minäkun olen käsittänyt, että mikäli jollakin on ongelma niin yhdessä se ratkaistaan.
-1

Kommentoi tätä vastausta

missäs se drd on ? mitä tuossa pistelaskussa oikein nyt tapahtuu? voisko joku selittää kiitos?
-3

Kommentoi tätä vastausta