emo rikki ?
0
Kasasin uuden pelitietokoneen ja tuulettimet huutaa kuolemaa varmaan joku 8900000000 rpm helposti.Tilaamani tuulettimet oli melu tasoltaan todella hiljaisia.Näytin huvikseen tota huollossa ja ne kokeili uudella virta lähteellä ja ei vaikuttanut meluun. [ link ] ja [ link ] noita tuulettimia on 3 ja ninjan säätö tappi minimissä ja huutaa kuolemaa.Voiko tuulettimet hajota tommosesta ainkaan itte en jaksa tommosta kuunnella.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kysyksesi aiheuttaa varmaan keskustelua, joten kannattaa laittaa se varsinaiselle keskustelualueelle: http://keskustelu.afterdawn.com/forum_view.cfm/121
Kerro samalla mikä emo ja prosessori siinä on.
0

Kommentoi tätä vastausta

Boottaa biosiin josta säädöt kuntoon.
0

Kommentoi tätä vastausta

Eli niinkuin johku12 sanoi laita biossista asetukset kuntoon. Useimmissa biosseissa kotelotuulettimille valitaan tietty koerrosluku. Prosessorille taas valitaan tavoitelämpötila ja alin kierrosmäärä millä tuuletin toimii.

Esimerkiksi minulla on kotelotuulettimet 40% kierroksilla ja prosessori on 75% kierroksilla. Tavoitelämpötila on 55c ja jos nousee yli niin kierrokset lisääntyvät. Tämä tapahtuu vain raskaammissa peleissä välillä.
0

Kommentoi tätä vastausta