8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
miks ei kannattais? ite en oo ainakaa mitää syytä löytäny.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Ostin Sonicin, ollut nyt kaksi viikkoa. Toimiva luuri, suosittelen.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Minulla on HUAWEI U865 Sonic ja ostin sen tammikuussa ja nyt kesäkuuta mennään ja toimii täysin samalla tavalla kuin ostettaessa. Sopii täydellisesti ainakin minun käteeni ja kännykässä on paljon hyviä ominaisuuksia ja sovelluksia. Pelejä ja erillaisia hyödyllisiäkin sovelluksia pystyy kätevästi ja helposti lataamaan marketista/Google-Play:stä. Samat sovellukset ja pelit ladattavissa kuin Applen tuotteissa (iPod Touch, iPad, iPhone). Hyvä äänen laatu ja nopeasti pystyy textaamaankin, sekä netissä helppo surffata. On ollut myös todella kestävä, sillä on lentänyt parikin kertaa seinää päin vahingossa ja lattialle pudonnut useasti ja ties mitä käynyt, mutta silti toimii täydellisesti ja ei ole rikkimennyt ja vain kaksi pienen pientä naarmua on seurauksena tullut, eikä ole vaikuttanut mitenkään käyttöön. Suosittelen HUAWEI U8650 Sonic matkapuhelimen ostoa.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos! Sain suosituksia kyllä vielä muutamalta muultakin ja päätin, että käyn ostamassa sen. Ei se ainakaan hinnalla ole pilattu! :))
+1

Kommentoi tätä vastausta

Mokkula tai puhelin?
0

Kommentoi tätä vastausta

huawein puhelimet on ainakin ihan toimivia ainut että niihin ei ole tullut android 2.3 päivitystä vielä, mutta 2.2 toimii aivan moitteettomasti.
0

Kommentoi tätä vastausta

Paras mokkula tähän asti... Puhelimessa on mökeillä ollut ongelmia, joskus pätkinyt tai kohina heikoilla yhteyksillä on ollut jonkun verran. Tietokoneena ja pelivälineenä hintaansa nähden ihan hyvä verrattuna näihin saman kalliimpiin tyypin puhelimiin.
Mokkula E1820 on mulla ollu toista vuotta ja paras arvo oli 13.64, vaikka en edes tukiasemaa näe.
0

Kommentoi tätä vastausta

Leinmi + muut,

Googlasin huawein puhelimista tietoa ja päädyin tälle sivustolle. Etsin halpaa android-luuria ja työkaveri mainitsi Huawein mallit... Mokkulat ovat kyllä tuttuja, mutta tuli täysin puskista, että Huawei valmistaa myös kännyköitä?! Uskallanko ostaa 129€ maksavan android 2.3 puhelimen (sonic/verkkokauppa). Hinta on niin älyttömän halpa, että mietin mistä kiikastaa...?
0

Kommentoi tätä vastausta