Kysy
 • Eikö Kysy/Vastaa "peukku" systeemistä voisi luopua?

  Ehdottaisin, että tuota peukku systeemistä luovuttaisiin, tai vaihtoehtoisesti jätetään tuo positiivinen peukku käyttöön, eli hyvästä vastauksesta/kysymyksestä annettaisiin peukkua.

5 vastausta

 • Käytännössä peukkunapit poistamalla tästä k/v-osiosta tulisi silloin tavallinen foorumi, jollainen afterdawnista jo löytyykin:
  http://keskustelu.afterdawn.com/

  Täällä kysy/vastaa-osion puolella ideana on saada jotenkin eroteltua paremmat vastaukset huonommista ja oikeastaan ainoa keino siihen on juurikin tuo peukkujärjestelmä. Myös negatiivinen peukku tarvitaan, sillä ilman sitä jokainen vastaus näyttäisi olevan hyvä, kun ainoa vaihtoehto on painaa plussaa. Peukkujärjestelmän tehokkuuden kannalta miinuspeukkukin tarvitaan.

  Siis peukkujärjestelmän poistaminen vesittäisi koko kysy/vastaa-osion (tai x2.fi:n) idean. Jos peukut eivät oikein ole mieleen, voi siirtyä Afterdawnin foorumille, jossa kysellään (ja vastaillaan) pitkälle täysin samoja asioita, mutta ilman peukkuja (Tosin ilmeisesti peukkuja valitettavasti ollaan joskus tuomassa fooruminkin puolelle. Sellaista muistelen ylläpitäjien kommenteista lukeneeni).

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:
  Peukuttajien nimimerkit pitäisi olla julkisesti näkyvissä kaikille

  Nehän ovat jo puoliksi julkisia. Positiivisten peukkujen antajat siis voi käydä tarkistamassa täältä: http://x2.fi/tapahtumat (Miinuspeukkujen antajat eivät kuitenkaan näy, mikä mielestäni on järkevää. Joku voisi suuttua toisen antamasta miinuksesta, ja ryhtyä antamaan miinusta kaikille saman käyttäjän vastauksille, vaikka ne olisivatkin hyviä.)

 • Periaatteessa voisi. Pääasiahan on että täällä vastataan asiallisesti ja oikein niin että kysyjä hyötyy vastauksesta.

 • Mikä täs peukutukses sit mättää?

 • Peukuttajien nimimerkit pitäisi olla julkisesti näkyvissä kaikille

 • Joo sen positiivisen peukun vois jättää, näin paras vastaus olis ensimmäisenä

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista