Ebay maksun palauus ja PayPal
0
Kiinalainen myyjä palautti maksun PayPalin kautta, joka oli maksettu suoraan luottokortilla. PayPal saattoi olla kuitenkin mukana maksussa, mitä en tarkkaan muista.

Rahat ei ole vielä tulleet tilille. PayPalin sähköpostin, missä ilmoitettiin maksun palautuksesta, jälkeen tuli toinen sähköposti, missä PayPal kehotti päivittämäön luottokortin tiedot, koska tuli uusi luottokortti huhtikuussa.

En haluaisi olla missään tekemisissä PayPalin kanssa enää, enkä vuosiin ole ollutkaan. Mitä veikkaatte, tuleeko rahojen palautus luottokortille, jos en ilmoita uutta luottokorin voimassaolo aikaa?

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Rahat tuli tilille, vaikka ei päivittänyt tietoja PayPalille. Kiitos vastaajille.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Mikäs siinä paypalissä niin hirveää on? Mielestäni ihan hyvä ja tosi turvallinen tapa tehdä ulkomaankauppaa kiinakaupoilla sun muilla.
+1

Kommentoi tätä vastausta

"Luottokortin turvakoodi muuttuu kun kortti vaihtuu uuteen. Ilman sitä kortilla on yhtä paljon arvoa luottokorttina kuin k-plussakortilla, eli ei mitään"

Ehkä näin sinun pikapankkikortissa, mutta ei luottokortissa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Luottokortin turvakoodi muuttuu kun kortti vaihtuu uuteen. Ilman sitä kortilla on yhtä paljon arvoa luottokorttina kuin k-plussakortilla, eli ei mitään
0

Kommentoi tätä vastausta

"En haluaisi olla missään tekemisissä PayPalin kanssa enää, enkä vuosiin ole ollutkaan." Kuinka vanhasta ostoksesta olet sitten ollut rahoja saamassa takaisin? Jos aktiivisesti teet ostoja Ebayn kautta etkä syötä sinne suoraan luottokorttisi numeroa, niin todennäköisesti maksat PayPalin kautta ja olet siis tekemisissä sen kautta. Et taida kauhena usein tiliotettasi katsella?
0

Kommentoi tätä vastausta

No ei tietenkään, vai luuletko että PayPal osaa arvata uuden luottokorttisi numeron?
-1

Kommentoi tätä vastausta

"No ei tietenkään, vai luuletko että PayPal osaa arvata uuden luottokorttisi numeron?"

Numero ei ole muutunut mihinkään. Pankki lähettää uuden kortin, noin neljän vuoden välein, missä voimassaolo aika muuttuu, mutta ei mikään muu.
-1

Kommentoi tätä vastausta