7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kaikki SpeedBoosterit ovat ohjelmia, johon ei pidä koskea tai koneelle asentaa.
+5

Kommentoi tätä vastausta

Lisätään vielä että koneen rauta puoli ei millään ohjelmalla parane, kuin se mitä on.Ainoastaan voit siivota koneen turhista tiedostoista, jotka haittaavat eli hidastavat koneen käynistystä ja käynissä oloa.Windows itsestään sisältää ohjelman: Disk Clean Up ohjelman jolla saat koneen tyhjäksi roskatiedoista ,samalla kovalevyn eheytysohjelman,pätee myös SSD asemaan.Windows itsestään eheyttää koneen jos olet valikoinut sen.Win 10:n.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Koska tästä mainittiin, niin sanotaas nyt tähänkin SSD-levyjä ei pidä koskaan eheyttää. Niiden toimintapa on erilainen ja eheytys vaan lyhentäisi levyn käyttöikää, eikä se nopeutusi. SSD levyssä ei tule myöskään käyttää indeksointia.
+1

Kommentoi tätä vastausta

"Yleensä mitään ilmaisia ohjelmia ei ole,tai sitten sitoudut ottamaan mainoksia kyseiseltä sivuilta ja samalla ohjelmia jotka väkisisten asennetaan koneeseen..."

On ilmaisiakin ohjelmia olemassa joissa ei tule mitään lisäkikkareita mutta kaikenmaailman boosterit ovat yleensä täyttä skeidaa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Yleensä mitään ilmaisia ohjelmia ei ole,tai sitten sitoudut ottamaan mainoksia kyseiseltä sivuilta ja samalla ohjelmia jotka väkisisten asennetaan koneeseen...Silloin vasta olet pulassa kun yrität tyhjentää koneen näistä ohjelmista jotka urkkivat koneesi kaikki tiedot.Samalla se voi olla aivan niinsanotusti kyberrikollisten ohjelma johon sinut on huijattu..
Käytä ainostaan tunettuja ohjelmia,ne kuitenkin ovat suhteellisen halpoja,ehkä kahvikupilisen ja pullan hinta.Niin säästät paljon aikaa turhilta haittaohjelmilta.Näet kuitenkin vaikka Googlaamalla kuinka paljon kyseisellä ohjelmalla on käyttäjiä ja mikä on arvostelu.Periaate on,uskokaa nyt netissä ei ole imaisia eväitä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Windows 10:n oma SSD ohjelma ei tavallaan eheytä sitä vaan trimmaa sen...Toisinsanoen kuten vaikka
samsung magician ohjelmisto...jollainen on jokaisessa SSD asemassa valmistajasta riippuen...
-2

Kommentoi tätä vastausta

Samalla voi sanoen että SSD asemat eivät pysty väylänopeuden vuoksi juurikaan kovin kummoisiin nopeus eroihin.Voit ehkä saavuttaa 5% prosentin hyödyn valmistajasta riippuen...Lukunoneus on suurinpiirtein kaikilla 450-500 GB/sekuntti ,ja kirjoitus sitten suurinpiirtein 100 GB/sekuntti alempi.Parempiin tuloksiin päästään sitten vuonna 2020, kun uudet väylästandartit tulevat käyttöön.Esim.M2. väylä eroaa vain siinä ,että se ei tarvitse ajuria...Yleensäkään koneiden nopeudet eivät tule ennen 2020 kasvamaan, vaan niistä tulee hiukan virtapiheimpiä,15 wattia kuten nykyinen Kaby Lake, mikä pidentää akun kesto aikaa,koska ne ovat ohuempia ja koneen prosessoriin ei tarvita niin paljon jäähdytystä.Mitä ohuempi sen helpompi jäähdytys on,varsinkin kannettavissa.
-2

Kommentoi tätä vastausta