Kysy
 • E-Kirja, PAGEone vai Elonex, Kumpi parempi?

  Onko antaa vinkkejä kumpi noista olisi parempi ja miksi?
  Verkkokauppa myy Pageonea
  link ]
  Ja Elonexin saisi paikallisesta Citarista samaan hintaan (halvemmalla kun ei olisi postikuluja)
  link ]

  Ominaisuuksiltaan ei hirveästi näyttäisi olevan eroa.
  Mitä kannattaisi ottaa huomioon E-lukijaa hankkiessa?

  E-kirja. E-lukija Postimyynti sähkökirja vertailu

2 vastausta

 • Ei kauheasti ole kokemusta noista lukijoista, mitä nyt paria vähän hypistellyt, mutta kun puhutaan saman kokoisilla eink-näytöillä varustetuista laitteista, itseäni kiinnostaisi ehkä eniten käyttöliittymän toimivuus ja akkujen kesto.

  PAGEone:ssahan on teoriassa tuplasti sisäistä tallennusmuistia ja akkukapasiteettia, mutta SD-kortilla tilaa saa lisää eikä akun koko välttämättä suoraan skaalaudu toiminta-aikaan. Siinä näyttää myös olevan enemmän tuettuja formaatteja, mutta ainnakaan tällä hetkellä en itse näkisi kaipaavani useimpia niistä. Elonex on vastaavasti 10 % kevyempi, eron ehkä huomaa parin tunnin lukemisen jälkeen tai sitten ei. Eli ei noissa "paperilla" kovin merkittäviä eroja silmääni satu.

  Kirjavalikoiman hallinta, kuvien aukeamisnopeus, kirjanmerkkien käytön helppous, siinä ainakin muutama asia, jotka haluaisin kokeilla ennen ostoa. Ja jos mp3-soitto on noissa tärkeä ominaisuus, niin myös äänen laatu ja riittävä antoteho vähän parempiinkin kuulokkeisiin.

 • Kumpaakaan en ostaisi. Bookeenin Orizon taitaa olla tämänhetkisistä paras vaihtoehto, eikä ole edes kallein. Se on nopein noista laitteista sivunvaihdoissa, siinä on kosketusnäyttö ja nettiselainkin. En löytänyt pageonen tiedoista tukeeko se DRM-suojattuja kirjoja? Muita ei suomeksi taideta edes myydä. Elonex tukee kyllä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista