Kysy
 • DVD rippaussofta ja Googlen sertifikaatti

  Todella omituinen juttu. Aina kun asennan DVD rippaussoftan (AnyDVD/Freemake...) Googlen sertifikaatti muuttuu kelvottomaksi. Eli en siis pääse www.google.fi -sivulle ollenkaan. En millään selaimella. AnyDVD esti pääsyn melkein kaikille salattua yhteyttä käyttäville sivuille, Freemake vain Googlen. Kun teen järjestelmän palautuksen kaikki taas toimii. Muita ongelmia ei ole tullut vastaan. Olen päivittänyt pääsertifikaatit Microsoftin sivuilta ja etsinyt netistä ohjeita, mutta mitään ei tunnu löytyvän. Osaiskos joku auttaa?

  (Win 7 64bit Fi/Asus Maximus VI Formula/Intel i7-4790/16 Gb RAM/Asus Matrix HD7970 Platinum/Samsung SSD EVO 840 1 TB + 14 TB HDD)

  dvd Google https rippaus sertifikaatti Windows 7

2 vastausta

 • veikkaisin että joku haittaohjelma haluaa ne muuttaa pilalle, kun yleensä nuo rippausohjelmat ei mitään niin "laillisia" ole muutenkaan

  ja on myös hyvä että mainitsit nuo koneen speksit, aivan kuin näytönohjain tai kiintolevyt mitenkään vaikuttaa sertifikaatteihin tai tietoturvaan muutenkaan

 • Vähän tulee nyt mileen se superfish ohjelma joka tarkoituksella asensi sertifikaatin jonkin sortin mainos tarkoituksiin. ohjelma saatta asennella jotakin sertifikaatteja yhteyksiä varten ja joku (tuntematon) virhe saattaa aiheuttaa että muut sertifikaatit sekoaa/lakkaa toimimasta oikein.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista