Kysy
  • Doomin asennus Texas Instruments nspire CX CAS -laskimeen

    Eli pitääkö tuossa asentaa käyttiksestä joku modattu firmware että Doomin saa toimimaan? Jos pitää, saako alkuperäistä firmawarea asennettua takaisin tai palautettua ihan tehdasasetuksille? Onko mahdollisuutta sössiä laitteesta tiiliskivi asennuksen lomassa? Saako suomen kielen modattuun firmwareen? Lähinnä sen takia kyselen kun aikanaan tarvitsee YO-kokeeseen sen laskimen.
    link ]

    cas CX Doom nspire texas instruments ti

3 vastausta

  • Tuolla sivuilla ainakin lukee, että vaatii jailbreak firmwaren asentamisen. Mitään takeita alkuperäisen käyttiksen palautuksesta ei ole. Voi tulla yo-kirjoituksissa ja muissa kokeissa ongelmia, jos on modattu laskin. Suomen kieltä tuskin myöskään saa modattuun, kukapa sitä tarvitseekaan kun CAS komennot englanniksi. Ehkä kuitenkin pidetään pelit peleinä ja laskimet laskimina. Yleensä matikan tunneilla pitäis seurata opetusta, eikä pelata pelejä. Eihän sinne tunneille kuitenkaan pakko ole mennä, niin miksi mennä pelaamaan.

  • YO kokeeseen ne nyt ainakin tyhjentää laskimen muistin, en oo varma jos ne tyhjentää pelkän välimuistin vai koko homman, silloin ainakiin menee kaikki ohjelmat ym.

  • ^YO-kokeeseen se laskin lukitaan, sitä ei ole pakko tyhjentää.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista