Kysy
 • DNA mokkula USB 309 viive

  Paljoko teillä antaa viiveeksi ku tuo antaa parhaillaan 12 megaa ja 55ms viive? edellisellä mokkulalla oli 65ms aina viive ja anto parhaillaan 6 megaa. Onko tuossa jotain häikkää vaa onko tuossa mokkulassa vaa nii huono viive? tuolla maksiminopeus 21mbit/s mutta ei oo kummempi tuo viive ku vanhemmassakaa mokkulassa. jotain vinkkejä tai tietoa antakaa nyt.

  DNA laajakaista Mokkulat USB

13 vastausta

 • Älkää puhuko paskaa, latenssi on mokkulalla 70-300

 • tuohan on mokkulalle tosi pieni viive..kaikki mitä ite oon kokeillu niin +100ms on ollu latenssi..

 • Mitä pienempi viive sen parempi. Mulla pyörii 40-80 viiveellä.
  Yleensä pyörii 4-8 megaa, ennätys on 13.64. mutta tää onkin vähän korpea ja tukiasema ei edes näy, jollakin mökillä minne maston valot näkyy rullaa tietysti paremmin.
  Mikäli käytät jossain huonommissa kentissä, esim läppärin kanssa, kannattaa tarkistaa, että modemi käyttää myös 900 Mhz taajuutta, sillä 2100 Mhz ei tahdo pelittää kunnolla joka paikassa.
  Esim. kännykän latenssi= viive, tahtoo olla usein jopa satasia.

 • Muuntenkin voit lopettaa pingauksen tänne :)

 • No masto on noin 3 km päässä. mutta ihmettelen että miksei viive muutu vaikka tulee kovempi mokkula alle? edellinen 6mbit/s ja 65ms. Nykyinen VOIS PARHAILLAAN antaa 21mbit/s mutta sama viive. esim BF2:ssa TAF servussa oli vanhemmalla mokkulalla parhaillaan 70-90 ja nyt tuo uus ei pääse edes alle 90. Tympäsee vaa että jos tuli hukkaostos ku muutama mégaa lisää muttei viive muutu. Ja pöytäkoneessa kiinni tämä mokkula muuten.

 • se on vaan semmoinen mokkulan ominaisuus tuo pitkä vasteaika. itselläni heittelee sen 40-200ms ja keskimääräinen vasteaika on varmaan 80-140 hujakoilla. eipä mokkulalla oikein mitään call of dutyjä pelata..
  editti: jos pelata haluaa, niin kyllä se vaatii sen modeemi-yhteyden
  editti2: ja monesti siellä "korvessa" toimii mokkula paremmin, johtuen että ei ole niin paljon käyttäjiä. jos kaupungissa olisi mokkula tökätty suoraan linkkimastoon(noin kuvainnollisesti) , niin ei ole mulla ainakaan tullu koskaan yli 6mb/s, vaikka maksimi olisi 14mb/s. ja ilta aikaan tahti heikkenee entisestään..

 • Täälläpäin DNA:tikku on toiminut melko hienosti, silloin kuin tuo 3G on käytettävissä niin Noksulla datailee parhaimmillaan 7-8Mbps ja pingit pyörivät 30-50Ms: tasolla. Tuolla tikulla on kyllä tullut pelailtua mm.Crysis 2:sen demoa viimeksi verkossa, eli hienosti pelittää.
  Tämä ei missään nimessä tarkoita että kaikkialla toimisi näin, mutta kunhan on hyvät ominaisuudet, eikä verkko ole täysin tukossa niin kyllä mokkulallakin voi pelailla siinä missä perinteisillä ADSL liittymilläkin.

 • Ei mokkulalla pelaa mitään normi FPS peliä. viive antaa ihan törky ison edun muille pelaajille ja jokku servot jopa potkii pihalle jos latensit menee liian isoksi. ja noi operaattoreiden lobbarien viestit pitääs poistaa samaa vauhtia ku ne tänne tuleekin. pingit ei todellakaan pyöri missään 30-50ms pikemminkin 50-250ms. itellä oli juurikin dna:aan mokkula mukana työkeikoilla ja MISSÄÄN ei päässy alle 60ms pingin. pohjanoteeraus tais olla juurikin espoon matinkylässä jossa 3G verkko ja täydet tolpat, ja kuitenki nopeus oli 0.012M/s ja pingi 200ms

 • Auttasko joku 10db 3G verkon antenni mitää? Ja vielä sanon että vanhalla mokkulalla se oli 65ms ja pysy siinä kans mutta tuo uus ei rauhotu mitenkää ku pomppii siinä 60-90. sitte välillä taas hoksaa käyvä 40ms mutta Taas nousee.

 • Älkää puhuko paskaa, latenssi on mokkulalla 70-300

  Käyttäkää sivistynyttä kieltä. Jokainenhan osaa törkysanoja, mutta minusta tänne kuuluu enempi tekniikan puolen sanasto.
  Ja siks toiseks toi sun juttus on sieltä toiselta puolelta kannasta, jos kerran mökeillä ja korvessa pyöritään n. 40-80 arvoissa latensseissa. Ja on täällä aika paljon muitakin.Pitäskö minunkin latoa muutamalla kielellä tuollasia sanoja, jotta käyttäjiltä tulis tollanen määrä pisteitä. Toi sun tarinas on juuri mitä itse sanoit.

 • Sanokaa nyt edes vielä että auttasko tuo vahvistusantenni mitää? ja sitte haluaisin tietää että mitä tuo vihreä palkkimittari tarkottaa tuossa DNA ohjelmassa joka aina tulee ku laittaa mokkulan? se on joku watcher. siihen ku laittaa hiiren nii tullee joku -69dBm.

 • Sanokaa nyt edes vielä että auttasko tuo vahvistusantenni mitää? ja sitte haluaisin tietää että mitä tuo vihreä palkkimittari tarkottaa tuossa DNA ohjelmassa joka aina tulee ku laittaa mokkulan? se on joku watcher. siihen ku laittaa hiiren nii tullee joku -69dBm. vastauksia...

 • se antenni vakiinnuttaa ainakin sitä yhteyttä jolloin se kykenee pitään sen parhaimman yhteys muodon paremmin

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista