Kysy
 • Datan siirtoajat Win 7 Vs Win 8

  Tää ei nyt periaatteessa oo kysymys mutta, seiskaa kun käytän ja siirrän dataa ulkoiselle levylle tai vaikka tikulle niin siirto jää jumittamaan 5sek. jäljellä ja saattaa kestää siinä parikin minuuttia, nyt kun kasi on pääkoneessa niin siirrot ei enää jumita siihen viiteen sekkaan vaan menevät normaalisti loppuun ilman jämähtämisiä. Mietinkin että onko seiskassa tollanen bugi ja tapahtuuko sitä muille? mitään kokoonpanossa ei ole muuttunut kuin käyttis, sama kone, sama ulkoinen kovo ja sama usb-tikku.

6 vastausta

 • Vika voi myös johtua hieman kärsineestä asennuksesta, joka korjautuisi asentamalla seiska uusiksi ja pistämällä puhtaat ajurit peliin.

 • Oletko mitannut sitä kokonaisaikaa?

 • Ne siirtoajat on enemmän tai vähemmän arvauksia, varsinkin seiskassa. Lopussa se huomaa että jaahas, dataa on vielä siirtämättä ja sen takia junnaa siitä loppua pitkään.

  Kasissa tiedonsiirtoa on parannettu ja se osaa paremmin arvioida sen kestävän ajan.

  Kokonaissiirtoaika on kuitenkin ihan sama.

 • On sitä mittailtukkin niitä aikoja, 400megan paketin siirrossa saatto helposti mennä viis minsaa kun kasilla se aika on minuutin. Ja seiskassa tilanne meni yleensämjotenkin näin että kun siirrettävää dataa oli jäljellä vaikka 4,78megaa ja aikaa 5sekunttia niin se jämähti siihen. Joskus kesti minuutin, joskus kymmene. Tuota väitettä en allekirjota että seiskassa ja kasissa on samat siirtoajat. Tai sitten asus on tehny kasille paremmat ajurit, vaikka enemmän veikkaan että kyseessä on winukan oma ongelma.

 • Lataa koneellesi teracopy, niin saat siirtoajat ja siirrotkin sujumaan nopeammin.
  http://www.download.fi/tyopoyta/tiedostonkasittely/teracopy.cfm

 • Vaikka sinun tapauksessa tapahtuisi minkälaisia jämähdyksiä tai mitä hidastumisia, niin todellisuus on kuitenkin se, että USB:n siirtoaika XP:ssä, Vistassa, Seiskassa ja Kasissa on kaikissa sama, jos rauta on identtistä, modernia ja yhtälailla tuettu jokaisella käyttiksellä. Puhtaan asennuksen jälkeen data liikkuu aina yhtä nopeasti uusilla käyttiksillä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista