Kysy
  • Compaq Presario CQ57-401SO ilmoittaa kovalevyvirheestä, jota ei kuitenkaan ole.

    Kone käynnistyy ja toimii normaalisti, SMART data kunnossa. Kone ei kuitenkaan anna tehdä windowsin palautuslevyä, koneen palautusosio ei toimi. Yllättäen Hp compaqin palautuslevyä myydään tukisivuston kautta. Tämä haiskahtaa vähän Suomalaisten kuluttajasuojalakien vastaiselta toiminnalta.

    compaq hehkulamppuhuijaus palautus

3 vastausta

  • Microsoftin sivujen kautta löytyi korjaus asiaan: http://support.microsoft.com/kb/947821/fi T:kysyjä

  • Vai että folioa... Järjestelmän korjauslevyä ei voitu luoda. Parametri ei kelpaa.. Ostan sulle pakan hamekangasta pwz...

  • Jos kone on uusi, vie takaisin kauppaan. Jos kone ei ole uusi, voit kysyä itseltäsi, mikset tehnyt palautuslevyjä uutena. Palautusosio kannattaa yrittää eheyttää ja tarkastaa jollain hdd health checkillä. SMART datasta ei omien kokemusteni mukaan ole paljoa apua levyn kunnon tarkastamisessa, levy käytännössä hajoaa kokonaan ennen kuin smart ehtii siitä varoittaa. Tietysti uptimesta, ja muista parametreistä voi jotain johtopäätöksiä vetää, mutta esim. lukuvirhetiheys alkaa kasvaa vasta kun levy on jo menetetty. Ongelma itsessään on siis hajonnut palautusosio tai sillä olevat tiedostot. Jos kuitenkin haluat yrittää palautusta, voit tehdä sen suoraan koneen palautusosiolta (omalla vastuulla). Bootissa pitäis tulla vaihtoehto "Boot to recovery" tms. Palautuslevyn myynti on ihan ymmärrettävää, kun ihmiset töhöilevät, eivätkä ota omia kopioita levyistä uudesta koneesta. Hehkulamppuhuijaukseen ratkaisuksi ehdotan päivittäistavarakaupoista saatavaa ohutta alumiinifoliota, jonka voit muotoilla mieleiseesti muotoon. Tiedän hehkulamppuhuijauksen olevan ainakin osittain totta, mutta en usko siihen tässä asiassa :)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista