Kysy

3 vastausta

  • Emolevyvalmistajan sivuille katsomaan vain kuinka juuri sinun emosi bios päivitetään. Lähes aina siihen on vain yksi keino, joka voi olla joko oma boottaava ohjelma tai jokin muu erillinen päivitysohjelma, jolla uusi biosin versio ajetaan sisään.

  • begetin neuvon otat huomioon.

    Aika usein se menee, lataa se työ päivitys paketti työpöydälle tai suoraan muistitikulle avaat se zip.in tikulle, sitten uudelleen käynnistys biosiin, sinne bios päivitys osioon näyttää heti että sinulla bios muistitikku koneessa ja siellä uusi bios versio, annat käskyn päivittää biossin vaikka kone käynnistyy muutaman kerran uudelleen joissakin tapauksissa saattaa kestää muutamia sekunteja että kone uudelleen käynnistyy, odota ja koneen käynnistyä uudelleen niin että päivitys prosessi on suoriutunut loppuun älä mene itse käynnistelemään.

    Jos omistat asrockin 77 piirisarjallisen emon voit asentaa päivityksen suoraan työpöydältä, toki samoja mahdollisuuksia on muillakin valmistajilla, mutta asrock toimi tuossa kyllä selkeästi ja ylivertaisesti, tietystikään en ole kaikkien valmistajien emoja läpi käynyt.

  • Jos päivittämiselle ei ole mitään syytä niin älä päivitä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista