Kysy
 • BFBC 2 PC hiiri ongelma.

  Peli lähtee toimimaan alussa kun pitää puukojunkkarina toimia, hiiri toimii normaalisti DPI asetukset mukaan lukien.

  Ei pääse pitkälle, ei oikeastaan edes sillan yli kun on kp. käsississä ei toimi DPI säätö, heittää todella hitaale, niin hitaale, voi sanoa tuskin edes liikkuu.

  Vaikutta myös siltä että näppäin liikumis komennot takertelevat, eivätkä tottele kuin alussa.

  Pelaamisesta, katsomisesta ylös ja alas ei tule yhtään mitään, tähtäys ja laukaseminen toimivat kyllä, saattaa kyllä sekoilla jompaakumpaa klikattaessa lyöntiä, ei voi kuin katsoa ja tähdätä maahan tai seiniin.

  Ensimmäiset vastajoukot tulevat, saattaa tuurilla saada yhden niitattua jos vain ehtii hiiren kanssa hinkatessa, oman katseeseen saamaan vastusjia edes jotenkin näkyville tai jopa jyvälle, turha ehotella 3x4 M mattoa :D

  Jotenkin näkökulma muuttuu outodoksi pelissä, ensimmäisen tapahtuman jälkeen, kun hiiri hidastuu.

  Sama hiiri kyllä toimii ArmA peleissä ja muissa vastaavissa vanhemissakin peleissä, kyseessä mionix naos hiiri MHz säätö on 1000.ssa.

  Pelin aloituksessa ja lopetettua toimii hiiri aloitus valikossa moiteetomasti, myös DPI asetukset.

  Käyttiksenä Windows 7 64 bit.

  Ajurit hiiri näppäimistö PC pelit

6 vastausta

 • Ei taida hiireen liittyä asia mitenkään. Säädäppä grafiikka-asetuksia reilusti alas niin johan toimii.

 • Päivitä peli uusimpaan versioon
  Päivitä näytönohjaimen ajurit

  Jos ei auta, asenna koko peli uusiksi.

 • Siis ei ole kuin ATI 5770 asetukset normaalilla, siikö viellä alas?

 • Selvä ehkä kokeilen? Pelin päivitystä vaikka olenkin juuri vasta sen sisään ajanut, ja tapellut sen kanssa pari iltaa että sain sen toimimaan, edes näin ja hauskaa on hyviä peli iltoja EA.lta.

  Aina kun otin päivityksen sisään, sanoi että ohjelmisto korruptoitunut eikä peli oiken tahtonut käynistyä.

  Nyt olen tapellut sen kansa, että jos taas ei käynisty ja ilmoittaa koruptoitumisesta, tuleekin sitten 5 tai 6 kerta ajaa peliä koneelle ja poistaa vanha.

  Nämä EA.n pelit vaikkuttaa että niissä aina on jotain ongelmaa.
  Codemastersin, Bohemian, Ubisoftin ja monien muiden pelit menee yleensä ilmat jatkuvaa suurempaa tappelua ja säätöä sisälle, vaikuttavat yleensä toimivankin.

  EA.n peleillä on jatkuvasti jotain ihme juttuja, milloin on joku ohjelma taustalla selittämässä että, epäillään ettei pelit ole aitoja jne. vaikka olen juuri kaupasta ostanut tai tillannut vaikka http://www.play.com/

  Taitaa jäädä viimeiseksi EA.n peliksi samanlaista tappelua oli vanhan BF 2.sen kanssa, aitopeli, ei vain toimi oiken ilman kräkkiä, todella susipelejä ainakin ladattavuudeltaan ja sen jälkeen toimivuudeltaan levy koneessa, se on mielipiteeni EA.n peleistä, olkoon miten hyviä pelejä tahtoo.

  Vai saattaisko olla taas sen EA.n epäilyohjelman tulosta, tarjoavat jotain ohlelmaa että saavat tutkia levy asemman, tuli taas mukana pakattuna kun ensimmäistä kertaa latasin nyt tätä BFBC 2 peliä, en suorittanut ohjelmaa vaan poistin kun huomasin sen taas siellä kukuvan.

  Alkoi pelikin mennä sisälle aika normi ajassa, niin kauan kun se pakattu teidosto oli siinä kesti lataus lähes 3 tuntia, vaikka se oli siinä meni ArmA n.20 minuutissa ja toimii.

  Pelin toiminta on nyt sitten tätä taas.

  Näyttis ajurit onkin päivitetty 2 viikon sisällä pitäskö niitäkin taas, päivitetty versio on mikä käytössä 10.6, tuo 10.7 on beta versio, pitäiskö näytis ajuri päivitää siihen vai?

 • No eipä ole ennen tullut kiinitety huomiota, että pelissäkin on omat hiiren säädöt, näppis ohjelma piti ajaa uudelleen muistiin, ArmA vetikin sitten mielen kiinnon.

 • koneesi ei ole ilmeisesti vakaa... testaa jos intel niin vaikkapa linpack ohjelmalla...Battlefield pelit erittäin muisti-intensiivisiä että muistiväylän ja muistien pitää olla vakaita...ja tietysti prosessorinkin

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista