Battlefield: Bad Company 2 PunkBuster ei asennu
0
Asensin, päivitin ja kokeilin BC2 peliä, ja huomasin että kappas kun unohdin asentaa PunkBusterin täysin tietämättömyydessä edes mitä sillä tekee. No, luin netistä jotain ohjeita joissa kerrottiin uninstallaamaan BC2, ja sitten asentaa PunkBuster. Tein niin, ja IHAN PERKELEEN varmaan painoin ruksin PunkBusterin kohdalle asennuksessa. Mutta edelleen väittää että "You need PunkBuster installed and running to play on PunkBuster servers" tai jotain vastaavaa. Toimi nyt ei ainakaan.

Taasko uninstall ja peukkuja vai jotain vinkkejä?

Kiitos.

E:laitoin taskmanagerin viereen kun käynnistin BC2, ja prosesseissa todellakin näkyy PnkBstr.exe mutta sanoo silti vastaan? What to fuck is this??

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
miten tuo peli poistetaan
+1

Kommentoi tätä vastausta

Oletko kokeillut päivittää PunkBusteria? http://www.evenbalance.com/
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei tunnu olevan harvinaista, että PB yksinkertaisesti lakkaa päivittämästä itseään. Manuaalinen päivitys PB:n sivuilta auttaa, jollei uudelleenasennus toimi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Joo siinä mainitaan muistaakseni, että jos et aja sitä samalla sisään kun ajat pelin, joudut ajaa pelin uusiks koneelle, jos oikein muistan.

No toivottavasti joku ehkä muistaa paremmin, tai tietää keinon jolla saat sen, ehkä koneelle, ilman pelin uudellen sisäänajoa.
-1

Kommentoi tätä vastausta