Kysy
 • av vahvistimen asennus.

  Ongelma kokeilin tavallisella hdmi kaapelilla laittaa vahvistimen tulille tv hen ei onnistunut. Pitääkö olla hdmi johto jossa joku arc? Nyt tietokoneella pelatessa ääni tulee tvhen soundblasterin kautta . Pitääkö Hdmi jodon olla sellainen joka tukee tuota arc? Tietokoneen näyttönä Philpsin Smart tv ja käyttöjärjestelmä Windows 10 ja koneessa i7 prossu sekä näytönohjaimena Nvidian 760. Onko jollain tietoa miten saisin vahvistemen hyödyt käyttöön vahvistin yamahan RX 379.

  Av vahvistin hdmi

7 vastausta

 • Itsellä (ei yamaha) vahvarissa on asetuksissa "hdmi setup" josta pitää vähän asetuksia säätää että saa kuvan töllöön. Itsellä saa hdmi liittimen kautta kuvan töllöön josta on helppo säätää asetuksia, eikä itsellä ainakaan tarvitse olla mitään syöttävää laitetta. Eli tutki vielä tarkasti asetuksia.

 • Itsellä (ei yamaha) vahvarissa on asetuksissa "hdmi setup" josta pitää vähän asetuksia säätää että saa kuvan töllöön. Itsellä saa hdmi liittimen kautta kuvan töllöön josta on helppo säätää asetuksia, eikä itsellä ainakaan tarvitse olla mitään syöttävää laitetta. Eli tutki vielä tarkasti asetuksia.

 • mulla yamaha rx-v771, tietokoneesta hdmi vahvistimen hdmi in -> vahvistin hdmi out televisioon (sony bravia)
  tietokoneesta näytön asetuksista toinen näyttö käyttöön, ääni asetuksista valitaan vahvistin.
  kuva + ääni toimiin pelkällä hdmi:llä ja myös hdmi + optinen kykettynä vahvistimeen.
  jos käytää hdmi + optinen, vahvistimen asetuksista säädetään oikea optinen tulo käytettävälle hdmi liitännälle
  ohjeet löytyy vahvarin ohjekirjasta

 • Vahvistimen merkin ja mallin tietäminen helpottaisi vastaamista, mutta useimmissa vahvistimissa HDMI pitää kytkeä sekä syöttävään laitteeseen (esim. tietokone) että näyttöön/televisioon. Vahvistimen takaa pitäisi löytyä yksi tai useampi HDMI in liitin ja yksi HDMi out liitin. Television äänet saa kuulumaan vahvistimen kautta liittämällä TV:n kuulokeliittimestä johto joko vahvistimen 3,5mm audio in liittimeen(jos on) tai RCA liittimiin(jos on) joissain televisioissa saattaa löytyä myös joko optinen tai analoginen audio out liitin, jonka avulla tv:n voi liittää vahvistimeen.

 • Moi Nyt on kaiuttimet kytketty vielä probleemia äänet kuuluu niistä mutta yamahan vahvistin ei löydä tietokonetta? Tv ja bluray, digiboksilta vahvistimen ääni tulee kaiuittimiin. Nyt kun sais vielä toimimaan tietokoneen äänet kajareista. Vahvistemessa on 4 hdmi ja 1 josta menee tv Arc väylään yamahan oppaan latasin google playkaupasta eli kaiuttimet on oikein asenettu sen mukaan ja YAPAO mic liitimellä testasin ne.

  Vai onko niin ettei tietokone tunnista vahvistinta sillä tietokoneen äänet tulee tv stä? Koitin Nvdian Geforsen kautta muuttaa ääniä mutta ei siellä ole,kuin pelit,ohjaimet, omajärjestelmä,shield ja oletusasetukset ei mistä muuttaa niitä ääniä?Bluethoot toimii vahvistimessa eli puhelimesta tai tabeletilta tulee äänet ja lujaa

  Apuja otan vastaan jos joku tietää

 • Joo kiitos vastauksista se oli kiinni tuosta HdMÍ kaapelista hommasin uuden ja nyt pelittää.

 • Äänet saa helposti kuulumaan ostamalla Yamaha vahvistemiseesi kaiuttimet.Kyseinen järjetelmä että laitat äänet ensin vahvistin siitä näyttöön ,joka on televisio ei ole mitään järkeä...
  Osta 5.1 kaijutin sarja.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista