Kysy
 • Atx-kotelo.

  Ehotelkaapas joku kohtuu kompaktin kokoinen kotelo. (ei full-atx kokoa) Mukana ei tarvi olla virtalähdettä. Hinta sais mielellään olla lähempänä 20€ kuin 50€. [ link ] Tuollasta kattelin. Ei olis ainakaan hinnalla pilattu. Lankku joka siihen tulee on Asus p5k pro

  atx kotelo

7 vastausta

 • Kannattaa katella muropaketin puolelta käytettyjä tolla hinnalla.

 • Olen mä katellukkin noita käytettyjä... Onkos sulla Vipetzki tietoa tuosta kotelosta jonka linkkasin? Kohtuu siistin näkönen ja tosiaan halpa.

 • Onhan toi varmaan ihan asiansa ajava mutta itse ostaisin samanhintaisen käytetyn, meinaan että noi halvimmat on vähän peltihökkeröitä jotka kiertää ilmaa huonosti, lisäksi en poweria pitäisi ylhäällä.
  Mutta jos ei käytettyä halua niin ota vaan toi, varotan vaan että päästää ääntä aika hyvin läpi ja imee pölyä sisään.
  Tosin plussaa on takatuuletin valmiina ja kiintolevy kehikko seinästä seinään.

 • Jos on hintatoive kotelolle alle 35 euroa, niin ei kannattaisi tulla tänne kyselemmään. Hyvän kotelon oot löytänyt, senku ostat vaan.

 • Jotkut eivät vaan voi tuplaa yhtäkkiä budjettia, jos ei oo kauheen tehokas pelikone niin pärjää huonommallakin kopalla.
  Koppa on kummiskin se mihin omasta mielestä kannattaa sijottaa, ei liikaa mut sopivasti.
  Oma koppa maksoi 150€ mutta tykkään ulkonäöstä ja on tuo sentäs kämpässä hyvin näkyvillä, Nzxt Phantom valkosena. Suosittelen.

 • ei tuohon hintaan saa mitään kovin hyvää koteloa... samanlaisia peltilaatikoita kaikki

  kotelo on sellainen osa tietokonetta, josta ei kannata tinkiä rahan suhteen, iso ja hiljainen, silmälle miellyttävä kotelo ilahduttaa vuosia, jos sisällä oleva rauta vanhenee kovin äkkiäkin... ei ole huono sijoitus panostaa koteloon, kuten ei myöskään virtalähteeseen, ne ei vanhene ajan myötä ja huono virtalähde voi kosahtaa koska vain

  tuplaa budjetti, ja osta joku laadukas kotelo 80 euron hintaan

  tämä on itsellä, enkä ole katunut ollenkaan vielä http://www.jimms.fi/tuote/FD-CA-DEF-R3-BL

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista