Asunnon wlan ongelma
0
Hei! Tarviisin apua asunnossani olevaan wlan ongelmaan

asunnon pohjakuva [ link ]
SINISET KOHDAT OVAT VÄLIOVIA

Kun sisäovet ovat auki olohuoneessa on wlan singaali hyvä, mutta jos vaimoni haluaa opiskella rauhassa makuuhuoneessa ja asunnon väliovet ovat kiinni wlan singaali on heikko (videot pätkii ja xboxilla ei pysty pelaamaan yhteys ongelmien vuoksi) Miten saisin parannettua wlan singaalia kun väliovet ovat kiinni? Kiitos etukäteen.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
sähköverkko adaptereita on tullut käytettyä ja ne toimivat kyllä hyvin. mutta käytännössä toimivat vain kun molemmat ovat kiinni seinäpistorasiassa. jatkojohtojen kanssa ollut yhteysongelmia. jos siis pistorasiat on kortilla, niin kannattaa valita semmoinen läpikytkettävä malli johon voi sitten liittää jatkojohdon.
niiden käyttöönotto on perusasetuksilla helppoa. käytännössä laitteet kiinni pistorasiaan. verkkokaapelit kiinni. ja pelittää. erillaisia salausohjelmia yms niissä tulee mukana jolla voi rajata mitkä laitteet saavat toimia yhdessä. mutta käytännössä niitä ei tartte.
mutta nuo tietysti vaativat sen että yhteyden internettiin muodostavassa laitteessa on kaapeliverkko valmius mihin toinen palikka yhdistetään. kaikissa 3 ja 4G laitteissa ei suinkaan ole.
+2

Kommentit (1)

Tuossa kannattaa huomioida se, että laitteet tulee samaan vaiheeseen. Eli kun sulaketaulusta katsot pistorasioiden sulakkeita, että ne on samalla rivillä. Muuten toiminta voipi olla hankalaa, ellei jopa mahdotonta. - muppis
Useimmat langattomat reitittimet toimivat myös repeatereinä.
Esim:
https://www.verkkokauppa.com/fi/product...-reititin-musta

Sen voisit asentaa vaikkapa eteiseen.

Omassa käytössä ADSL-wifi modeemi ja kaksi repeatteria, joilla katetaan yhteensä noin 1000m^2.
Yhdessä repeaterissa on lisäksi kytkettynä 16GB usb-tikku FTP-palvelimena ja lisäksi johdolla kiinni FreeNas-palvelin. Kaikki toimii 20 megan liitännässä erinomaisesti.
Puheet, että verkko hidastuisi repeattereista johtuen, on höpö höpö puhetta.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Tässä ongelmassa olisi hakusessa sellainen laite, että se kytkettäisiin tuohon olohuoneen pistorasiaan ja sillä saataisiin enemmän kantavuutta wlaniin, ilman lisäjohto viidakkoa tms.

Terv. Viestiketjun aloittaja
+1

Kommentoi tätä vastausta

Yksi vaihtoetho on hoitaa tuo yhteys sähköverkon välityksellä esim. tälläisella https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog...o-Sahkoverkkoon
0

Kommentoi tätä vastausta

Tai sitten tälläinen tai vastaava, ei ole itsellä kokemusta kuinka käytännössä toimii.

https://m.verkkokauppa.com/fi/product/9...2-WiFi-toistin/
0

Kommentoi tätä vastausta