Kysy
 • Asunnon wlan ongelma

  Hei! Tarviisin apua asunnossani olevaan wlan ongelmaan

  asunnon pohjakuva [ link ]
  SINISET KOHDAT OVAT VÄLIOVIA

  Kun sisäovet ovat auki olohuoneessa on wlan singaali hyvä, mutta jos vaimoni haluaa opiskella rauhassa makuuhuoneessa ja asunnon väliovet ovat kiinni wlan singaali on heikko (videot pätkii ja xboxilla ei pysty pelaamaan yhteys ongelmien vuoksi) Miten saisin parannettua wlan singaalia kun väliovet ovat kiinni? Kiitos etukäteen.

  pc WLAN xboxone

5 vastausta

 • sähköverkko adaptereita on tullut käytettyä ja ne toimivat kyllä hyvin. mutta käytännössä toimivat vain kun molemmat ovat kiinni seinäpistorasiassa. jatkojohtojen kanssa ollut yhteysongelmia. jos siis pistorasiat on kortilla, niin kannattaa valita semmoinen läpikytkettävä malli johon voi sitten liittää jatkojohdon.
  niiden käyttöönotto on perusasetuksilla helppoa. käytännössä laitteet kiinni pistorasiaan. verkkokaapelit kiinni. ja pelittää. erillaisia salausohjelmia yms niissä tulee mukana jolla voi rajata mitkä laitteet saavat toimia yhdessä. mutta käytännössä niitä ei tartte.
  mutta nuo tietysti vaativat sen että yhteyden internettiin muodostavassa laitteessa on kaapeliverkko valmius mihin toinen palikka yhdistetään. kaikissa 3 ja 4G laitteissa ei suinkaan ole.

 • Useimmat langattomat reitittimet toimivat myös repeatereinä.
  Esim:
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product...-reititin-musta

  Sen voisit asentaa vaikkapa eteiseen.

  Omassa käytössä ADSL-wifi modeemi ja kaksi repeatteria, joilla katetaan yhteensä noin 1000m^2.
  Yhdessä repeaterissa on lisäksi kytkettynä 16GB usb-tikku FTP-palvelimena ja lisäksi johdolla kiinni FreeNas-palvelin. Kaikki toimii 20 megan liitännässä erinomaisesti.
  Puheet, että verkko hidastuisi repeattereista johtuen, on höpö höpö puhetta.

 • Tässä ongelmassa olisi hakusessa sellainen laite, että se kytkettäisiin tuohon olohuoneen pistorasiaan ja sillä saataisiin enemmän kantavuutta wlaniin, ilman lisäjohto viidakkoa tms.

  Terv. Viestiketjun aloittaja

 • Yksi vaihtoetho on hoitaa tuo yhteys sähköverkon välityksellä esim. tälläisella https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog...o-Sahkoverkkoon

 • Tai sitten tälläinen tai vastaava, ei ole itsellä kokemusta kuinka käytännössä toimii.

  https://m.verkkokauppa.com/fi/product/9...2-WiFi-toistin/

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista