Asemaa O ei voi poistaa turvallisesti kun windows muka kähyttää sitä?
-1
Koneessani on 3 ulkoista USB kiintolevyä. Riippumatta missä järjestyksessä niitä käynnistää, asemtunnuksen O sammuttaninen pysähtyy aina tuohon herjaan. "Windows ei voi sammuttaa asemaa kun jokin ohjelma käyttää sitä." tämä siis riippumatta siitä mikä asema milloinkin saa tunnuksen O. Onko asiaan helppoa korjausta, vai voinko sammuttaa aseman vaikka windosin mielestä se ei ole turvallista?

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ainoa asia mikä tulisi mieleen miksi windows noin tekee on et sille O-asemalle on manuaalisesti määritetty windows käyttämään kyseistä asemaa heittomuisti paikkana eli näennäismuisti paikkana.kyseinen toiminta löytyy järjestelmän ominaisuuksista,sieltä lisäasetukset välilehti ja sieltä suorituskyky ja asetukset.. ja sieltä lisäasetukset välilehti löytyy näennäismuisti.
jos kerran sillä ei ole väliä mikä asema ton O kirjaimen saa niin ongelma ei varmaankaan johdu sen aseman sisällöstä,paitsi että voihan esim. jollekkin softalle olla määritetty kyseinen asema esim. väliaikaisille tiedostoille,katso tehtävien hallinnasta mitä prosesseja sulla on käynnissä siellä ja koita sulkea niitä jotta saat varmuuden onko se joku niistä,vaikka sammutat prosessin tehtävien hallinnasta niin se ei pysäytä kyseistä prosessia eli jos vaikka vahingossa sammutat windowsille oleellisen prosessin niin se käynnistyy normaalisti seuraavalla koneen käynnistys kerralla.
+2

Kommentoi tätä vastausta

tietokone>hiirenoikea:hallitse>levynhallinta>O:\asema(esimerkkinä)
>hiiren oikea:ominaisuudet>laite>asema>käytännöt>nopea poistaminen
0

Kommentoi tätä vastausta