Android puhelin Ja ohjelmien siirto muistikortille
0
Jos ohjelman siirtää muistikortille, niin ikoni katoaa aloitus näytöstä. Kaikkien ohjelmien näytöllä se edelleen on ja sieltä saa päälle, mutta onko mitään keinoa saada ohjelman ikonia pysymään aloitusnäytöllä jos ohjelman siirtää muistikortille?
Sama ongelma ohjelmien widgettien kanssa, eivät toimi jos ohjelman siirtää.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Widgettejä sisältäviä paketteja ei Googlen dokumentaation mukaan saa siirtää muistikortille. Syynä tähän on se, että vanhemmat laitteen unmounttasivat muistikortin, kun laitteen yhdisti USB-kaapelilla tietokoneeseen (tällöin oli USB-mass storage käytössä). Nykyään yhdistys tehdääm PTP/MTP:llä, jolloin tätä ongelmaa ei taida enää olla. Kuitenkin, sellaisen applikaation joka sisältää widgetin ei pitäisi antaa siirtää itseään kortille.

Muistikortille siirretyn ohjelman ikonin voi lisätä uudelleen aloitusnäyttöön, mikäli se siirrettäessä katoaa (työpöytä ilmeisesti tulkitsi siirron poisto+asennus uudelleen tässä tapauksessa). Mulla on omassa laitteessa useita muistikortille siirrettyjä ohjelmia työpöydällä ilman mitään kummallisuuksia.
Jos muistikortti on hetkellisesti pois käytöstä näkyy ohjelmien ikonin reunassa lukko-kuvake.
Näin siis ainakin Samsungin firmwarella.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Puhelin ei herjannut mitään kun siirsi ohjelmat. Ja kortilta kyllä toimivat. Kokeilin kyllä tehdä uuden ikonin aloitusnäyttöön, mutta se ei pysy siellä. Jossain vaiheesa sen huomaa kadoneen. Viimeistään luurin uuudelleen käynistys ne sieltä hävittää. Ongelma on että päivitykset alkoivat herjaamaan ette luurissa ole tarpeeksi tilaa ladata päivitystä. Siirto ratkaisi tämän kyllä, mutta ikonien katoaminen tuli tilalle. Täytyy vissiin opetella avaamaan ohjelmat ohjelma näytöstä.
T. Kysyjä
0

Kommentoi tätä vastausta

Ohjelmat kannattaa pitää laitteen omassa muistissa niin ei tule turhia ongelmia.
-4

Kommentoi tätä vastausta