Android Oreo ja vakoilu?
+1
Onko tämä Android Oreo samaa Googlen vakoilua kuten ennenkin, vai kannattaisiko ostaa Xiaomi mihin voi asentaa Lineage OS?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Jos Googlen "vakoilua" pelkäävänä ostat kiinalaisen raudan, olet kyllä mennyt ojasta allikkoon pahemman kerran
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kiinalaisten vakoilu ei haittaa, jos sen pystyvät raudalla tekemään, mutta Googlen vakoilu ei miellytä, kun keräävät kaikki puhelut ja datan mitä vain voi olla.

Noh, pitää harkita jotain toimivaa kiinalaista puhelinta mihin asentaa LineAge OS, mutta kokemusta on Xiaomin varavirtalähteistä, ja jos puhelimet on lähelläkin samaa luotettavuutta, niin sellainen hankintaan.

Olisin halunnut ostaa Nokialaisen, mutta vielä pitäisi saada tietoa 8110 4G, OS systeemistä että onko sekin suoraan Googlen hallussa. 4G jako ja sähköposti protonmailista tai tutanotasta riittäisi, ja loppu tabletilla.
+1

Kommentoi tätä vastausta

ykkösvastauksen osalta voi kysyä, että "Mikä on se oja ja mikä on allikko?"

Googlen vakoilu aiheuttaa datasi päätymisen yritysten käsiin, joiden motiivit on myydä sinulle lisää tavaraa. Toisin sanoen, vakoilusta saatavilla "tuloksilla" vaikutetaan käyttäytymiseesi kohdennettujen mainosten avulla aina kun nettiä käytät. Käyttäytymiseesi vaikutetaan tämän avulla 160 minuutin ajan vuorokaudessa (suomessa keskimääräinen netin käyttö per päivä).

Kiinalaisen raudan kanssa kiinalaiset pääsevät laitteeseen käsiksi kun haluavat. Kiinalaisten motivaatio kiinan sisäisen yhtenäisyyden säilyttäminen. Jos kannatat esim. Falun Gongia, olet kriittinen "puoluetta" kohtaan niin sitten.. Mutta väittäisin, että vain, jos em asiat ovat tosia ja menet kiinaan niin sitten saattaa tulla jotain "haittoja".
-1

Kommentoi tätä vastausta

Kyllähän se LineageOS on samaa järjestelmää kuin Googlen Android jos siihen asentaa erikseen Googlen sovellukset. Ilman niitä järjestelmä ei kunnolla pelaa eli ollaan tilanteessa +0-0
-3

Kommentoi tätä vastausta

Google=vakoilu eli kyllä on mutta ei siitä kannata millään tavalla välittää.
-6

Kommentoi tätä vastausta