Kysy
 • Amazon USA ostaminen.

  Mitä tarvitaan että tuolta USA.n amazonista saa tilattua tavaraa, kokeilin tilata mutta tilauksen teko kaatuu postinumeron antamis vaiheessa, ilmoittaa vain ettei tilaus onnistu, antaa listan maita joihin onnistuu.
  Amazon UK.ssa ei ole sitä haen.

  amazon newegg Ulkomailta tilaaminen

7 vastausta

 • Jotkut myyjät myyvät ulkomaille (suomeen) jotkut eivät. Myöskin itse amazon rajoittaa myyviensä tuotteiden toimitusmaita. Myyjät jotka myyvät ulkomaille tunnistaa siitä kun ne ilmoittavat myyjä sivulla International & domestic shipping rates, eivätkä vain domestic shipping rates.

  Suosittelen myös tutustumaan tullimaksuihin kun tilaat tuolta.

 • Itse käytän http://www.usa2me.com/ palvelua tilatessani Jenkkilästä. Palvelun kautta saat USA postitusosoitteen (Texas), Usa2Me lähettää sitten edelleen paketin Eurooppaan.

  Palvelu on varsin nopeaa, kokemuksesta voin kertoa että kun esim. Newegg viimeksi lähetti tilaamani näytönohjaimen tiistaina, se saapui Usa2Me:lle torstaina aamupäivällä ja lähti samana iltapäivänä edelleen minulle, minä sain sen kotiintuotuna täällä Saksassa seuraavana keskiviikkona.

  Palvelu vaatii rekisteröitymisen, hinnat vaihtelevat paketeittain. Suosittelen Usa2ME Bronze-pakettia, se on ainoa heidän paketeistaan jossa ei ole kuukausimaksua, liittymismaksu $23 (kuukausimaksullisissa paketeissa $15).

  Usa2Me laskuttaa lähetyskuluja tällä hetkellä $29,95 ensimmäiseltä paunalta (pound, n. 450 g), jokainen ylimenevä pauna maksaa $5.95. Luonnollisesti joudut myös maksamaan mahdolliset lähetyskulut Neweggiltä, Amazonista tms. Usa2Me-osoitteeseesi.

 • Jos hinta ylittää 25e niin kallista tulee olemaan, kun tulee verot plus tulliverot..

 • "tietotekniikan komponentit ovat tullivapaita vaikka hinta menisi yli 150,00 $ per osa, ei tule kuin 24% alv. kokonais kustannuksista."

  "mitäs vapaata tuossa on?"


  Kun tavaraa tuodaan EU:n ulkopuolelta Suomeen, pitää aina maksaa arvonlisävero, jos tuotteen hinta ylittää perintärajan (tällä hetkellä noin 24€). Tämän lisäksi tulli voi periä vielä tuotteesta ja sen materiaalista riippuen maahantuontikustannuksia, eli tullimaksuja. Tietotekniikasta näitä ei peritä, mutta monesta muusta tuotteesta näitä joutuu maksamaan. Näiden tullimaksujen suuruus on kuitenkin huomattavasti pienempi kuin arvonlisäveron.

 • Toimitus ei varmaankaan onnistu kotimaahasi.

 • "tietotekniikan komponentit ovat tullivapaita vaikka hinta menisi yli 150,00 $ per osa, ei tule kuin 24% alv. kokonais kustannuksista."

  mitäs vapaata tuossa on?

 • Tulli maksuihin tutustuin sen verran että soitin suoraan tulliin ja kysyin asiaa, tietotekniikan komponentit ovat tullivapaita vaikka hinta menisi yli 150,00 $ per osa, ei tule kuin 24% alv. kokonais kustannuksista.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista