Kysy

6 vastausta

 • sony ericcson xperia pro?

 • Käyttöjärjestelmä todennäköisesti merkitsee eniten. Jos haluat helppokäyttöisen (jossain määrin rajoittuneen) puhelimen ilman kummallisia ongelmia, osta joku halvahko Windows Phone tai iPhone (esim. 3GS tai 4). Jos haluat paljon ominaisuuksia halvalla hinnalla, valitse joku uusi Symbian-puhelin. (esim. 701 tai 700). Jos haluat säätää kaikkea ja muokata puhelintasi omanlaiseksesi, valitse Android. Kiinalaiset tekevät Android-luureja halvalla... (Mikä on sekä hyvä, että huono asia.)

 • joo..ne iphonet kannattaa kyllä unohtaa jos haluaa maksaa muustakin kuin siitä omenalogosta, koska se applen logo siellä takakuoressa maksaa puolet sen puhelimen hinnasta, joo ja olen omistanut iphone4:n, eikä ole kyllä applea ikävä tullut kun sgsII on taskussa. (huom: tämä olis siis mielipide, enkä pidä applen omistajia millään muotoa heikompina ihmisinä/mainonnan/ylenpalttisen hypen uhreina)

 • Ite suosittelen xperia neoa tai xperia arcia omien mieltymysten mukaan. Neossa on 3.7 tuuman näyttö ja sama prosessori kuin arcissa. Hinta alle 300e
  Xperia arc on sitten 4.2 tuumaisella näytöllä varustettu huippumalli.
  Molemmissa on kohtalainen akkukesto ja puhelimet toimii tosi nopeesti. Molemmille on tulossa android 4.0 (ics) päivitykset ens vuoden puolella.
  Terveisin onnellinen xperia neon omistaja ;)

 • Samsung galaxy s plus gigantissa 299e. Hyvä puhelin, joskin jo vähän vanhentunu.

 • Iphone 4s kytkyn kautta 408 euroa ja on hyvä

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista