Kysy
 • Acerin omat turhat ohjelmat koneella:Acer Aspire 5734Z

  Eli nyt on kone alkanut jollain tapaa aina välillä lagaamaan. Ja kävi ilmi että noita acerin omia turhia softia sulkemalla se voisi hoitua. Ei ehkä järkevintä vissii lisää RAM:ikaan hankkia. Mutta ite kun en yhtään noista tiijä niin paha mennä tehvienhallinnasta niitä poisteleen käynnistä.

  Jos joku nyt tietää niin saa kertoa. Ja ois toki kiva saada ne turhat softat niin ettei ne joka kerta aukee kun koneen aukasee uudelleen.

  Tossa vie kuvaa tehtävienhallinan ohjelmistani.

  link ]

  Kuvaan ei ees mahtunu kaikki auki olevat softat. Joten hyvin vois aatella et aikalailla turhia siellä aina auki on.

  Auttavielle <3

3 vastausta

 • Ohjauspaneeli ja lisää tai poista sovellus. Sieltä poistat noiden softien asennuksia.

 • Mullakin on ollut Acerin kannettava, ihan tukossa turhia sovelluksia ja ohjelmistoja joita ei koskaan tarvitse, erityisesti "demo-versiot" olivat turhia, maksullisia ohjelmistojakin oli paljon, jotka vaativat rekisteröinnin ja maksun. http://www.download.fi/jarjestelma/ohje...l_uninstall.cfm voi olla avuksi ohjelmien poistoon, myös Ccleaner on hyvä apu ja itselleni todella tarpeellinen.

  Lähes kaikki acerin ohjelmat on turhia, joten jos et käytä niitä, niin poista kaikki. Taisipa olla jopa sellainen ohjelma jossain, millä saa kaikki acerin turhat ohjelmat pois helposti, mutta mistähän sellainen löytyy...

 • Ellei halua poistaa kokonaan, useimpien automaattisen käynnistymisen voi helposti estää kirjoittamalla Start napin takaa paljastuvaan Run tai Search kenttään msconfig ja sitä kautta raksia pois turhan tuntuisia ohjelmia. Jos joku tärkeä vahingossa sammuu, se on helppo palauttaa samasta paikasta. Palveluiden/services kansssa kannattaa olla hieman varovainen, ettei esim. WLAN tai koko nettiyhteys sammu, mutta käynnistyvien ohjelmien kanssa harvoin tulee ongelmia. Ja voi ne palvelutkin tosiaan palauttaa tuolla päälle uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

  Tuohon tehtävienhallinnan listaan kannattaa melkeinpä käyttää Googlea, koska jokainen ohjelma on kuitenkin arvioitava erikseen omien halujesi ja tarpeittesi mukaan.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista