Äänikortti kärähti.
0
Joo elikkäs laitoin pari päivää sit kysymyksen että miks ei toimi äänet, ja nyt oon tullu siihen tulokseen Useitten ajureitten asennusten jälkeen että äänikortti on menny paskaks..

Rupesin miettimään että mistähä sitä löytäs varaosan tilalle
Koneen malli on Acer Aspire 5520
tosin kone herjaa myös jostain Coprocessor homman päivityksestä, eikä suostu päivittämään sitä, lisäksi herjaa kaks kertaa Base System device ja joku unknown device. Kun koittaa päivittää nii ei löydä tolla automaattisella haulla.

Käyttis on windows 7 ultimate 32bit.

kiitollinen olisin jos joku noihin ongelmiin kekkaisisi ratkaisun, tai löytäisi internetistä minulle loistavan uuden äänikortin/piirin mikä nyt ikinä onkaan.! :)

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Paha sanoa, ilmeisesti olet asentanut ajureita täältä acerin tukisivulta? http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?modelId=57

Usein saan oikeat ajurit päivittymään oikutteleville Usein saan oikutteleville laitteille asennettua oikeat ajurit kun poistan kyseisen vehkeen laitehallinnasta ja kytken sen takaisin koneeseen ajurien asentamisen jälkeen. Läppärillä tietenkin vähän eri asia, joten noudata omaa harkintaa.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Tukeehan varmasti windows seiskaa kaikki ajurit? Tossahan on vista alkuperäisenä käyttiksenä...
0

Kommentoi tätä vastausta

vistan/seikan ajurit on keskenään samat kuten on kans windows2000/xp
0

Kommentoi tätä vastausta

En ehkä kovin pontevasti rupeaisi etsimään uutta varaosaäänikorttia ennenkuin nuo vikailmoitukset on saatu poistettua. Voi nimittäin hyvinkin olla joku ääniin liittyvä laite on juuri valitusten kohteena.

Halvimmillaan koneeseen saanee äänet ostamalla muutaman euron hintaisen USB-paikkaan kytkettävän ulkoisen "äänikortin". Halvimpien äänenlaatu voi tosin olla aika kuraa.
Ehkä jotain tuollaista:
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...tti-USB-vaylaan tai
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...2-0-vaylaan-USB

Fuj:tech on kyllä hyvin samannäköinen kuin Kiinasta ostamani puolentoista euron tikku, joka kuulostaa aivan kamalalta, mutta toivottavasti siinä on sisällä eri äänipiiri. Kannattanee kuitenkin pyytää koekuuntelu ennen ostoa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Mullekin tuli ilmoitus että äänipalvelu pois käytöstä. korjaantui kun poistin entisen ajurin ja annoin windowsin käydä hakemassa(sama ajuri uudestaan).
Kyseinen juttu tuli windowsin päivitysten asennusten jälkeenjoten ei sullakaan liene siinä mitään hajalla. Koeta vaihtoehdolla aikaisempi ohjain.
0

Kommentoi tätä vastausta

kyseessä aceri niin en ihmettele, että joku kärähtää :D
0

Kommentoi tätä vastausta