Kysy

4 vastausta

  • 44-tuumaisessa 4K-näytössä on sama pikselitiheys kuin 22 -tuumaisessa 1080p:ssä. Kuitenkin markkinoilta löytyy 24-, 28- ja 32- tuumaisia 4K -näyttöjä tietokonekäyttöön eli tuo 32-tuumainen ois sulle aika jepa.

  • Mitä tarkoitat kokemuksella "kokemukselta samaa luokkaa" Ei FullHD ja 4K Resoluutio ole lähelläkään samaa luokkaa ja kokemus on taatusti erilainen... Vähän tarkennusta mitä tarkoitat?

    22" 4K monitori on noin 4 kertaa tarkempi kuin vastaava FullHD.

    Pikku vinkkinä myös, että varaudu 4K näytön hakkiessasi että sen pyörittäminen sulavasti esim peleissä vaatii jo aikapaljon potkua näyttikseltä. (tosin ei mikään estä pelaamasta 4K näytöllä pienemmällä resolla, mutta siinä vähän katkeaa syy edes sellaista hommata)

  • siis samaa luokkaa? eli haluat että näet pixelin 4K näytössä kuten näit 4 kertaa huonomassa 22" fullhdssa? No varmasti 100"....

  • Jos luulet että esimerkiksi Windowsin teksti ja palkit pienenevät niin pieniksi ettei niistä saa mitään selvää tai jotain tämmöstä, niin kaikki teksti jne suurentuu isommaksi vaikka olisikin 4k resoluutio millä tahansa näyttö koolla. Myös pelit skaalaavat sisältönsä. Kaikki on vain paljon tarkempaa tai terävämpää ja yksityiskohtaisempaa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista