Kysy
 • 100 mega - 350 megaa hyödyt ?

  100 megan kiinteä kaapelinetti pätkii lievästi esim . Viaplay suoria lähetyksiä . ( n. 1 - 3 sek . katkoksia muutama yhden Futispelin aikana . ) Auttaisko mitään tohon nopeuden nosto 350 megaan ? Vai onko tuosta mitään hyötyä ? Vaikuttaako kuvanlaatuun ? Vai mihin ? :D

  live netti nopeus

4 vastausta

 • Ei ole mitään syytä ottaa tuon nopeampaa nettiä, vika löytyy jostain muualta kuin netin nopeudesta, tuo ylittää jo moninkertaisesti palvelun edellyttämän nopeuden.

 • Pleikka nelosella toimii näköjään moitteetta eli se liittyykin vissiin tohon Tietsikkaan . Linux mint 17.3 siinä ja chromeselain . Ehkä joku säännöllinen tehtävä aiheuttaa lievän pätkimisen . Tapahtuu myös silloin kun ei ole muita välilehtiä käytössä . Laite on sinällään ihan riittävän tehokas ja melko uusi .
  Pleikka nelosella toimii näköjään moitteetta .

 • Uusissa Playstation ja Xbox laitteissa on uudemman standardin Wifi.Niinsanotusti AC,vanhemmissa BGN.

 • Viaplay tökkii minulla ihan pelkkiä leffoja katsellessa, kesken leffan näytössä pyörii "latausrinkula" n. pari sekunttia. Käytössä 100/10 megan kaapeliliittymä ja eri tietokoneilla kokeiltu. Sama ongelma kun katselin Ruotsin viaplayta hotellihuoneessa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista