Windows päivityksen jälkeen uudelleen käynnistin Asus läppärin, tuli viesti; "Check System Power Error. Please plug in AC adapter." Mistä johtuu?
-1
Ongelmaa ei ole ollut koskaan aiemmin, n. 2.5 vuotta vanha kone. Nyt ylläettäen tuli tuo viesti ruutuun jonkin lyhyen windows päivityksen jälkeen kun käynnistin konetta sen jälkeen uudelleen. Sammutin sitten koneen virtanäppäimestä, ja käynnistin taas, ja kone käynnistyi normaalisti. Mutta nyt sama juttu toistuu joka käynnistämisellä, mutta aina kun sammutan ja käynnistän uudelleen, sitten kone avautuu normaalisti.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tehtävien hallinnan kautta pääset näppärästi Palvelut/Avaa palvelut -navigoinnilla listaukseen, missä mm. Windows Updaten voi joko laittaa manuaaliseksi tai kokonaan ottaa pois käytöstä.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Onko Windows 10? Yritä palauttaa päivitystä aiempaan tilaan. Löytyy helposti asetuksista ja palautus.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Joo windows 10 on. Pitää varmaan kokeilla tuota ehdottamaasi varan vuoksi, se vaikuttaa sopivan "pikkujutulta" jonka osaan tehdä helposti. Mutta ongelma tuntuu hävinneen jo itsestään. Ei ole enää tehnyt sitä. Asus tuesta sanottiin että palauttaa tyyliin tehdasasetuksiin koko windowsin, mutta se tuntuu turhan massiiviselta jutulta kun ongelma jo hävisi. Mutta outo juttu, ja ilman muuta yhteydessä siihen eiliseen nopeaan windows päivitykseen. Millä sais koko windows päivitykset pois..? (tai manuaaliseksi niinkuin oli aiemmin)
-2

Kommentoi tätä vastausta