Windows 7 64bit. hyvä toimiva kohtuuhintainen pci tai pcie TV kortti.
0
Anyseen usb llitännäisellä E30C Plus laatikolla ei siitäkään vähästä katsomisesta tule oiken mitään mitä sieltä katsoo, TV kuva vaan jäätyilee, on kanava mikä hyvänsä.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kysyjä:
Eipä se helvetissä onnistu, ei se löydä edes kanavia enää tuolla ohjelmalla koko laite vaan sekoaa, media centeristä ei näy mitään, ilmoitus kanavia ei löytynyt 100% valmiina, tämä on juuri tieto jaskaa parhaimmillaan.
Miksiköhän nämä laiteet on niin turhia pelkkää suututtamista täynnä yhtä helvettiä.

Joko niiden käyttö vaatii niin paljon osaamista ja kielitaitoa joku pikku klikki tai tiedoston siirto sinne tai tänne niinpä se on helppoa kun ne tietää ja osaa kieliä, tai sitten ne vain on niin täynnä bugeja, sekä jatkuvien muutosten alla.

Kohta kai viskaan tämän martelan tuolin tuohon näytölle ja hakkaa tuon koneen jaskaks, onpahan siten ainakin yks turhuus vähemmän ja toivotan tietokoneelle oikein helvetin hienoa vappua.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Et kai käytä anyseen omaa katseluohjelmaa? Poista vanha softa, lataa CNO driver http://www.anysee.fi/downloads.php, poista valmiit kanavat ja anna CNO:n tehdä kaikki mahdolliset haut (Entire/TP scan). Sitten kokeile miten lähtee Media Centerillä (sieltä myös erikseen kanavahaku, pitää valita DVB-T vaikka olisi kaapeli), ei pitäisi olla ongelmaa.
0

Kommentoi tätä vastausta

En osaa suositella muitakaan vehkeitä kun ei ole niin laajaa kokemusta... Oli mulla joskus joku höskä mutta se nyt ainakin oli täysi susi. Eli en tiedä onko tuo sen helpompaa muillakaan merkeillä...

Media center ei löydä mitään ennen kuin nuo kaikki ajurin säädöt on tehty. Tossa on tuo anyseen oma ohje media centterille:
http://www.anysee.fi/downloads/Media%20...0&%20DVB-C).pdf
Tuossa missä lukee "Welho" kannattaa valita "Entire", sitten "Edit", kaikki pois ja "TP Scan".

Tuon oman katseluohjelman voi heittää helvettiin. Tuo CNO on tosiaan kaikki mitä tarvii:
http://anysee.fi/downloads/anyseeDriver_Setup_CNO_20120416.zip
0

Kommentoi tätä vastausta

TV tietokonelaitteet eivät yleensä ole ongelma, vaan ongelma on lähes poikkeuksetta katseluohjelmassa. Itselläni tuo anysee on toiminut moitteettomasti DVBViewer katseluohjelmalla.

Ohjelman hinta on 15€, täällä voi tutustua siihen: http://www.dvbviewer.com/fi/index.php?page=ordering
0

Kommentoi tätä vastausta

Kysyjä: En ole edes media centeriä saanut toimimaan koko anyseellä center sanoon vain mitään ei ole löydetty.

Pitää koittaa noita ajureita ja ohjeitasi.
-1

Kommentoi tätä vastausta