Windows 10 pakko syöttöpäivitys.
-3
Kyseessä siis ongelmana on W10.n pakkosyöttö päivitys tähän asti on W7.kaa pystynyt päivittämään normaalisti, nyt alla näkyy päivityksiä. kun klikkaa kohtaa (Näytä kaikki saatavilla olevat päivitykset) vaikka kohdat ruksii ei pääse päivittämään ohjelmistoa kun ikkunaa pomppaa aina tuo ***tanan päivitä W10 -versioksi.
Päivitä ehkä W10.iin kun olen saanut varmuuskopiot tärkeistä asioista, jottei kaikkea tarvitse koittaa alkaa muistella uudestaan unohtaen kuitenkin vähintään puolet asioista, ja vääntään 10 - 100 tai 1000 tuntien asioita ym. talteen.
Kun alkaa olla varmuutta että tuo W10 edes toimii ilman monia ongelmia, omakin rauta on jo varmaa sen 5 vuotta vanhaa, joten takeita toimivuudesta ei voi olla.
Microsoft taas näyttää tietävän, tai mitkä on W10 päivitykset numeroina pitääkö ne poistaa jotta ongelmasta pääsee.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Haluat siis poistaa tuon Win10 tarjoavan ilmoituksen?, se suoritetaan seuraavasti:

Poista päivitys KB3035583 "Ohjelmat ja toiminnot" ikkunassa, Windows päivitykset saat näkyviin "Näytä asennetut päivitykset".
Käynnistä kone uudelleen ja suorita "Tarkista päivitysten saatavuus", . Kyseinen päivitys ilmestyy listalle uudelleen tarkistuksen jälkeen, se pitää piilottaa (hiiren oikealla napilla), niin ei tarjoa sen jälkeen enää Win10-päivitystä.

Päivityksen voi halutessaan palauttaa näkyviin jos haluaa asentaa sen.
+4

Kommentoi tätä vastausta

ei päivitys tiedostoja poista.
+1

Kommentoi tätä vastausta