Windows 10:n päivitys jumitti koneen
-2
Windows 10:n viimeisin iso päivitys jumitti koneen siten, että edes mitään aiempaa versiota ei ole mahdollista palauttaa - on kuulemma "määrittämätön virhe järjestelmän palauttamisessa". Olisiko kenelläkään tietoa/kokemusta siitä, mistä on kysymys ja kuinka tietokoneensa saisi jälleen käyttöönsä?

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
usein nörtti kieltä. pakotetaan netin käyttäjäksi sitten koneet tilttaa apu on usein vaikea selkoista vanhenmalle ihmiselle
+1

Kommentoi tätä vastausta

Jos tarvitset asennusmedian, voi sen ladata täältä: https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10
Sivuston ohjeet kannattaa lukea ensin.

Lataa sivulta "Lataa työkalu nyt" ja tee sillä itsellesi asennusmedia. Sieltä ladattava asennusmedia sisältää molemmat Windows 10 Home ja Pro versiot.

Mikäli asennusta varten tarviit lisätietoja, kysy siitä täällä: http://keskustelu.afterdawn.com/forums/windows_-ongelmat/
0

Kommentoi tätä vastausta

valitettavasti uudelleen asennus , itsellä 2 suurtapäivitystä hajottti wintoosan . viimeisin meni ihan ok
-1

Kommentoi tätä vastausta

Paras keino jatkuviin kaatumisiin on tehdä aina ennen päivityksiä varmuuskopio koneesta.Ei vaadi paljon vaivaa.Suurinosa yleisistä varmuuskopio ohjelmista tarjoavat ilmaisversion ohjelmistaan kotikäyttöön.Microsoft on lopettanut kyseisen korjaustiedoston levittämisen.Suurin ongelma oli se, että vaikka kyseinen aukko havaittiin viime kesänä,niin koodareille siitä tiedotettiin vasta kuukausi sitten.Kyseisen korjauksen tarkoitus oli paikata koneen ulkopuolelta pääsy toiselle koneelle.Itse kyseiseen ongelmaan ei ole mahdollista tehdä korjausta, sillä se on rauta pohjainen.Kyseinen ongelma poistuu vain sitten kun on suuniteltu uusi prosessori sukupolvi, ja keksitty vian poistatamiseen tarvittava ratkaisu.
-1

Kommentoi tätä vastausta