Voiko Saunalahden Mobiililaajakaista Plus -palvelun mukana tulevaa ylimääräistä sim-korttia käyttää toisessa nettitikussa?
-1
Saunalahti tarjoaa mobiililaajakaistaa, jossa nettitikun (ja sen sisällä olevan sim-kortin) lisäksi tulisi rinnakkaiskortti, joka saunalahden sivujen mukaan olisi tarkoitettu kännykkään. Voiko tämän kännykkään tarkoitetun sim-kortin laittaa minulla jo entuudestaan olevaan nettitikkuun, niin että pääsisin molemmilla tikuilla nettiin? Voisiko näitä kahta netti tikkua käyttää samanaikaisesti vai syövätkö toistensa nopeutta liikaa?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kyllä voi kunhan se toinen tikku ei ole operaattorilukittu (esim. Sonera). Ainakin Vistassa ja W7:ssa voi käyttää useampaa puhelinverkkoyhteyttä saman aikaisesti. Mutta ilman apuohjelmaa nettiyhteys menee vain toisen tikun kautta.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kysy Saunalahdelta, ettei laskut pääse yllättämään.
Mikäli tuo toinen kortti on tarkoitettu moblaan, niin lasku saattaa yllättää, jos laskutus tapahtuu siirretyn datan perusteella.
0

Kommentoi tätä vastausta

Voit.. siis sen mikä on siinä mogulas. %;
0

Kommentoi tätä vastausta

Jos kehtaa mennä saunalahden sivuille ja lukea tuotekuvauksen niin varmaan auttaa! ;) Mobiililaajakaista Plus tarkoittaa sitä että mobiililaajakaista palvelu on molemmilla sim-korteilla. Joten kumpaa tahansa korttia voi käyttää netin selaukseen samalla kk-hinnalla.
0

Kommentoi tätä vastausta

köh köh, kannattaisiko kysyä asiaa saunalahdelta? pim pom.
-2

Kommentoi tätä vastausta