5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ehkäpä huonolla tuurilla kamerasi muistikorttiin saattaa koneelta tulla virus, mutta eipähän ne virukset kameralle mitään tuhoja osaa aiheuttaa.
+7

Kommentoi tätä vastausta

Niin no, kyllähän kai teoriassa joku voisi osata kirjoittaa juuri tietyssä kamerassa tai vaikkapa tietyn merkkisissä kameroissa toimivan ja kaikille siinä käytetyille muistikorteillekin tarttuvan viiruksen. En ole kylläkään moisten löytymisestä kuullut ja aika epätodennäköisenä sellaista nykykameroilla pitäisin. Aika vaikea on myös keksiä, mitä hyötyä viruksen ohjelmoija voisi itselleen saada aikaan ja kuinka sen saisi tehokkaasti leviämään useampaan kuin ehkä pariin kameraan. Yleensähän kameran muistikortille ei (kameran ottamia kuvia lukuunottamatta) juuri tallenneta mitään eikä esim. USB:n tai Bluetoothin kauttakaan yleensä siirretä mitään kameralle päin.

Tietystihän kameran kortilla voi majailla esim. Windowseissa aktivoituva viirus, jos korttia on joskus käytetty kameran ulkopuolisissa laitteissa tai kamera on liitetty saastueeseen tietokoneeseen.
+3

Kommentoi tätä vastausta

+1

Kommentoi tätä vastausta

Eipä voi.
(Ellei kamerasi käytä suojaamatonta nettiyhteyttä:)
-3

Kommentoi tätä vastausta

Ei. Ellei sen käyttiksenä ole Windows 98 :) Eli ei voi, lukuun ottamatta muistikortille mahdollisesti pesiytyvää ötökkää..
-3

Kommentoi tätä vastausta