Virustorjunnan vaihto, tyhjenikö sittenkään? Skannaako turhaan Avastissa?
+2
Nyt kertomani Norman Securityssa tuli kolme vuotta täyteen ja pyysi kirjautumaan jatkoa ajatellen maksulliseen. Päädyin Avastiin ja täällä neuvottiin poistamaan huolellisesti Norman, poistin Käynnistä valikon kaikista ohjelmista Normanin ja pikakuvakkeen työpöydältä, silti pikkukuvake jäi alapalkkiin kummittelamaan tuohon oikealle Vistassa kellonajan viereen. Samoin käynnistäessä tuli ensin Normanin iso logo keskelle työpöytää, ikäänkuin se olisi edelleen sittenkin käytössä. Mitä vielä pitäisi tehdä vai olenko tehnyt kaiken tarvittavan?

Asensin isälleni yli vuosi sitten Avastin, mutta ei siinä ruvennut asennuksen jälkeen skannaamaan koko kiintolevyä ja ties mitä. Onko tuossa ohjelmassa tapahtunut jokin muutos, meinaan kestää julmetun kauan, varmaan hyvä jos tunnissa käy pelkästään C:n läpi, mikä on täynnä kuvia ja videoklippejä. Onko tuo edes tarpeellinen, kun on Advanced System Care siivoamassa koneen jätöksiä?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ohjelmien poisto pitää tehdä Ohjauspaneelista, "Poista asennettu ohjelma", jotta poisto on oikein tehty, muuten se kummittelee ja aiheuttaa ongelmia.
+6

Kommentoi tätä vastausta

Tuolta löytyy Norman-ohjelmiston oma poisto-ohjelma:

http://www.norman.com/support/support_issue_archive/67798/fi
+4

Kommentoi tätä vastausta

Kommentoi tätä vastausta

jos ei poistu ihan "poista asennus ohjelma" ohjauspaneelista niin käy yrityksen nettisivuilla ja siellä on ohjeet sitäkin varten.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Vaihto-ehtoja on tietysti monia. Mulla oli aikasemmin Avast ja nyt tällä koneella käytän microsoftin essentialsia.
Vuosien mittaisella kokemuksella kirjoitan, että kannattaa aina varoa latailemasta mitään erityisempiä ohjelmia.
Siks en laske mielellään kenenkään ulkopuolisen käyttämään tätä konetta.
Epäselvissä tilanteissa olen joutunut formatoimaan koko koneen joiltakin tutuilta, kun mukulat ovat sotkeneet koko koneen.
Epäilyttää myös se kun windows ei poista levyltä kaikkea ja joku ohjelma on jo peseytynyt windowsin juuritiedostoihin. Olen käyttänyt linuxia formatoimaan koko koneen ihan puhtaaks, mutta sitten se "ylösajo on aikaaviepää työtä.
+1

Kommentoi tätä vastausta