Kysy

5 vastausta

 • Rautavika. Näytönohjain on joko hajoamassa tai se ylikuumenee. Ensiapuna tarkista, että näytönohjaimen tuuletin pyörii ja tarkasta näytönohjaimen lämmöt. Jos tuuletin toimii ja lämmöt on ok, niin ainoa jäljelle jäävä vaihtoehto on se, että näytönohjaimesi on rikki ja se pitää vaihtaa.

 • Tätä vähän aavisteltiinkin. Jatkan matkaa näytönohjainkauppaan...

 • Hei! Mikä kortti tarkemmin? Mulla on ruvennut omasta tuuletin rohiseen rasituksessa, jos sulla ehjä, niin voisitko luopua siitä?

  Allu

  <osoite poistettu moderaattorin toimesta>

 • Mulla on kanssa toi sama HD radeon 6850 näytönohjain ja mietin että onko mennyt rikki. Aluksi näyttö meni valkoiseksi välillä ja kone piti käynnistää uudelleen ni sitte taas toimi. Sen jälkeen näyttöön rupes tulee sahalaitaa. Tätä tapahtui viitisen kertaa kunnes lopulta konetta käynnistäessä näyttö rupes vilkkumaa eikä sitä siis enää pysty käyttämään.

  Näyttiksessä on uusimmat ajurit ja tuuletin toimii normaalisti. Näyttis on kolme vuotta vanha. Onko niin että se on menny rikki? Voiko olla jotai muuta vaihtoehtoa?

 • Mulla on kans tuo ohjain. Eilenä toimi moitteettomasti, mutta tänään kun käynnistin koneen, niin mitään signaalia ei tule näytölle. Voiko tuo ohjain pamahtaa totaalisesti pimeeksi yhdessä yössä?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista