vanha emolevy ?
-2
putsasin vanhasta msi emosta 6 vuoden pölyt pois vaihdoin 2 kondesaattoria ja cpu coolerin [ link ] (käyttämätön).MIkä voisi olla emon ikä kun pölyä oli niin paljon että coolerit ei edes pyörineet.Siinä on amd autholon 64 prossu kone toimii muuten hyvin.

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
pelkkä coolerin kuva ei hirveästi auta iän määrittämisessä.

athlon64:sia (ml. athlon x2:t) on ollut ilmoilla joukukuusta 2003 ja niitä on suollettu pihalle tuokokuuhun 2007 saakka. Jos pölyä kertynyt "6 vuotta" ja huomioidaan tuo athlonin julkaisu, niin veikkaisin että emolla on ikää palttiarallaa 6-9 vuotta.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Vuodelta 2006 on ainakin Platinum-malli tuosta emosta.
+2

Kommentoi tätä vastausta

En ihan heti löytänyt emon nimeä kun en muista sitä ja emo ei tällä hetkellä ole minulla.Emo on MSI MS-7125 K8N Neo4 lisä tietoja http://www.ioffer.com/i/msi-k8n-neo4-h-...e-ems-167227873 ja siis putsasin pölyt ja vaihdoin cpu coolerin uuteen ja pari konkkaa.T:kysyjä
0

Kommentoi tätä vastausta

Näyttipä tutulta jäähdyttimeltä.. Mikäli on budjettia niin vaihda uudempaan, ei nää ny kauheita maksa. Mikäli haluat viritellä, niin se on hieno piirre ja siinä hommassa oppii, multakin löytyy aika paljon tavaraa vanhempiin laitteisiin.
0

Kommentoi tätä vastausta