Kysy
 • Uusi näyttis, mikä pyörittäis black ops 2. laittakaa ehdotuksia edullisista ja hyvistä näytönohjaimista!

  Joo elikkäs semmosta asiaa, että ensinnäkin minulla on pakettikone, ja pitäis saada tuo uusi Black ops 2, mutta en uskalla hankkia koska en usko että pyörii. Battlefield 3:sen ostin tyhmyyttäni viime vuonna, joka ei edes pyörinyt muutenkuin melkein heikoimmila resoilla, sekin olisi hyvä saada käyttöön tuolta hyllyltä pölyttymästä.. MW3 pyörii täysillä resoluutioilla moitteettomasti. Mutta se onkin aika pieni peli verrattuna noihin.. Eli siis pitääkö minun ostaa uusi näytönohjain vai toimisko se vähän huonommilla resoluutioilla (ei ihan huonoimmilla, mieluiten joku 1280x1080tms).. Prosessori pitäisi ihan tarpeeksi hyvin pyörittää mutta siitäkään en ole varma, enkä edes pysty/uskalla kellottaa sitä. Eli jos ei kannata ostaa nykyiselle koneelle niin laittakaapas ehdotuksia jostain tosi edullisista ja hyvistä näytönohjaimista (max 100e)sillä en tiedä itse niistä paljoa. Vastauksia nopeasti kiitos.


  Näytönohjain/ATI Radeon HD 5450 3828mb/Prosessori/AMD Athlon II x2 220 2,8ghz/RAM 6gb/

  Näytönohjaimet uusi

4 vastausta

 • 550 ti tai 7770 ghz edition ovat hyviä näyttiksiä. Entäs poweri kun pakettikoneesta on kyse? Millainen poweri koneessa on?

 • Parempi vaan olla neuvomatta, niin säästyy poikarukka COD:in haitoilta

 • Poweri on HP-D3006A0 300W. ja ajattelin hommata sen 7770. :) Ja kyllä minä sillä Bäfää pelaan jos sulla on joku COD-neuroosi, paitsi taidat olla enemmän World of warcraft ja runescape miehiä.. =D

 • Prossu voisi olla pullonkaulana mutta ei kuitenkaan pitäisi olla esteenä

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista