9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
No niin, eli AVAST ei sekottanut yhtään mitään vaan sinä. Kaksi virusturvaa jekittää koneen. Nyt menet vikasietotilan kautta ja poistat molemmat, sitten boottaat koneen ja päätät haluatko avastin vai f-securen ja asennat VAIN sen yhden ohjelman. Näin ei tule mitään yhteensopivuusongelmia ja pääset käyttämään konettasi taas normaalisti.
+6

Kommentoi tätä vastausta

Eli kun käynnistät koneen niin naputtele f8 ja valitse sitten vikasietotila. Sitten normisti poistat avastin. Millä tavalla visva sekos? Ettei vain ois ollu jo joku virusturva koneella ja laitoit avastin siihen päälle..
+2

Kommentoi tätä vastausta

Tuolta löytyy avastin oma poisto-ohjelma ohjeineen:

http://www.avast.com/uninstall-utility
+2

Kommentoi tätä vastausta

avast on hyvä ohjelma eikä sen mitään koneita itsekseen sekota
0

Kommentoi tätä vastausta

Avast on mulla toiminu ihan ok, mutta ensin pitää poistaa muut. Esim Nortonia tahdotaan tunkea väkisin ja sitten jenkkityyliin yritetään rahastaa kaiken aikaa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Avast ei edes ole paha Nortoniin verrattuna se vasta onkin ärsyttävä vaikka oliskin yksi viruksentorjunta tietokoneessa ja josta ei meinaan päästä eroon mitenkään jos on Norton tietokoneessa asenettuna parhainten pääsee eroon asentamalla käyttöjärjestelmä uusiksi niin häviää kaikki muut jos vain on mahdollista sentaa käyttöjärjestelmä puhtaalta dvd:ltä ettei ole palautus tai osioo tietokoneessa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Oli joo "vanha" virusturva (F-secure) päällä, vaikka sekin jumitti koneen huollossa käynnin jälkeen, eikä toiminut, vaikka sain ohjeita f-securelta, se myös sekoitti koneen eikä ollut mitään turvaa joten pakko laittaa joku päälle, ennenkuin suovaitsevat taas sieltä vastata. Siis ei toimi ollenkaa enää se maksettu f-secure....
-1

Kommentoi tätä vastausta

vie koneesi huoltoon...
-1

Kommentoi tätä vastausta

Mulla teki saman win-7:llä, sain kauheen tappelun jälkeen vikasietotilassa (täällä oli jossain neuvo) käyntiin ja sain poistettua avastin. En kyllä enää ikinä kokeile avastia, sain säikähdykseltäni tarpeeksi....
-5

Kommentoi tätä vastausta