Teen elokuvaa Magix-ohjelmalla (2016). Kesken kaiken se jämähtää ja seuraa ilmoitus Titler.dll loading error:126.
0
Asensin ohjelman uudelleen ja yritin ver. 2015 - sama tulos. Olen asentanut uusimmat näytönohjaimet (GeForce) ja puhdistanut koneen CCleaner Pro-ohjelmalla. Mutta ei auta. Huono englanninkielen taitoni on este ymmärtää netin ohjeita täsmällisesti.

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Varmaan monella muullakin,näissä tilanteissa yleensä auttaa kyseisen virheilmoituksen laittaminen googleen ja katsoa mitä eteen tulee.Yleensä löytyy joku youtube ohje jne.Kaikkiaan tuo sinun projektisi vaatii vain omatoimisuutta virheiden etsimesessä.Myös Googlen kääntäjä auttaa asiassa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos sinulle. Kohta 70-vuotiaana ei oikein ole enää kaikki "muumit" kotoja ja siksi ennen niin selvät asiat muuttuvat kimuranteimmaksi.
Tuo oli hyvä idea, että yritän yhdistää Google-kääntäjän ja Youtube-videot.
0

Kommentoi tätä vastausta

Hei. Tekeekö magix ohjelma saman, vaikka kyseessä olisi eri elokuvaprojekti kyseessä ?

Itselläni (eri editointiohjelma) aiheutti jumiintumisen, kun kahden videopätkän väliin oli jäänyt tyhjä väli, (eli videot eivät olleetkaan kiinni toisissaan) se selvisi kun zoomasin lähemmäksi videopätkiä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kyseisestä ohjelmasta on Saksankielisellä sivustolla ohjeita kyseiseen virheeseen kun laittaa Googleen virhe ilmoituksen.Tosin kaikki sanovat virheen johtuvan näytönohjaimen ajureista.Monia komentokehotteita on sivulla myös tarjolla.Tuskin tästä oli paljon apua.
0

Kommentoi tätä vastausta