Kysy
 • SoMesta täysin eroon?

  Ajatuksena olis täysin poistua fb:stä. Oon lukenu miten se tapahtuu ja prosessi on jo käynnissä. Miten muuten voi poistaa hakutulokset googlelta, jne...? Onko jotain muuta mitä kannattaa tehdä tai ottaa huomioon? Tarkoitus ns. "Off the grid" -tyylinen ratkaisu, eli poistua täysin netin ulottumattomiin. (Paitsi tietty ad:n, ym. Nickillä toimivien palveluiden ajattelin jättää käyttöön)

7 vastausta

 • googlea et pääse kyllä pakoon mitenkään jos nimesi sieltä löytyy

 • "enemmän varmaan haittaa jos mitään tietoa ei löydy, vaikutat hämärämieheltä tai huijarilta jos mitään tietoja ei löydy nimellä"

  Juurikin niin hämärä ettei sosiaalinen media todella juurikaan kiinnosta, ihmiset kun osaavat
  puhua takana päin ja juoruilla ilman sitä someakin.
  Niin osattiin ennekin, meinaatko että taito oli jonnekin hävinnyt muutaman 1000 vuoden kuluessa, sä voit pitää sen ufo antenni kypäräsi tiukasti päässäsi jos se kerran niin kiva on, mä en sitä pue päähäni.
  Jos kerran on niin tärkeää että nimi on historiassa vielä kauan kuoleman jälkeen vaikken mikään historian saavuttaja olisikaan siitä vaan, ei kiinnosta että sen verran hämärä tyyppi.

 • Pari biljoonaa niin google hävittää tietos

 • Niinpä niin ehkä kuitenkin kuulun siihen ns? "onnellisten" asemaan kun ei ole koskaan ollut mitään some juttuja omalla nimellä ja kuvalla.

  Nopeastihan sinne tietonsa ym. saa, mutta pois pääsy vaikutta olevan kiviröykkiön alla.

 • Kun kerran liittyy FB niin pois ei käytännössä pääse koskaan. FB jää nimittäin omia tietojasi vaikka poistaisit koko tilin..

 • "enemmän varmaan haittaa jos mitään tietoa ei löydy, vaikutat hämärämieheltä tai huijarilta jos mitään tietoja ei löydy nimellä

  naiset ja työnantajat vähintään googlaa heti sun nimes kun tutustut"

  Joo että kaikki pitäisi löytyä googlesta kaikki sekin mitä olisi kiukuissaan kirjoittanut kiitos ei, onneksi on työpaikka ja siellä tuntevat minkälainen aggressio tapani olen ei edelleenkään somea huh!

  Tuo nyt vasta outoa olisi että kaikki pitäisi googlesta löytyä, eihän kaikkia löydy edes puhelin luetteloista, saati sitten jostain googlesta.

  Taas tulen siihen tulokseen ettei olisi koskaan milloinkaan pitänyt laitetta nimeltä tietokone hankkia jos raha on kaiken pahan alku ja juuri kovana haastaja sijalla 2 tulee tietokone ja se maailma se, se on riskaapelia, vai että hämärämiehiä, maailman valot sen kun himmenee ja ajattelukyky yksityisyydestä myös, joo minkä numeroinen kenkä minulla on no katsotaan googlesta vai?

  Juu u ihminen on vaan kulutushyödyke ja käyttö esine s......n some on oikein kaiken maailman kyttäreiden ja juoruilijoiden paikka kun ei omassa elämässä ole tarpeeksi kiinni pitelemistä.

  Siellä on lääkärien verkossa minusta aivan tarpeeksi tietoa välillä kun ruudun näkee alkaa vaikuttaa että liikaakin sitä on mitä siellä kaikkea 20-30 vuotta vanhaa tietoa tarvitaan, niin no ehkä tarvitaan sitten jossakin vaiheessa.

 • enemmän varmaan haittaa jos mitään tietoa ei löydy, vaikutat hämärämieheltä tai huijarilta jos mitään tietoja ei löydy nimellä

  naiset ja työnantajat vähintään googlaa heti sun nimes kun tutustut

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista