Skype kännykkään, nokia c5-00? Nokia storessa on ohjelma, ei toimi. Skypen sivuilla lukee myös ettei tue symbian s60tä. Onko joku vaihtoehto olemassa?
+4
Nokia storen ohjelma toimii siis, mutta ei kirjaudu sisään ollenkaan. Rajaton mobiilidata löytyy, saunalahti peruspaketti on, mukana 384 kilobitin netti

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Itellä kyllä toimii nokia 5800:ssa, siinä tosin s60 5th edition. Koitappa mennä puhelimella osoitteeseen m.skype.com , tai jos sieltä ei löydy niin nopealla googletuksella ainakin -> www.symbian-freeware.com/download-skype-s60.html <- tuolta näyttäisi löytyvän.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Sama peli nokia 3035:n kanssa, eli synbia s60, käyttiksen versio on uusin jonka lataa verkosta. Eli Skype pyörii mutta ei kirjaudu. Se kysyy käyttäjätunnuksen ja salasanan ja jää siihen sit ihmettelemään. Mietin että olisko siinä pugi siin kohtaan kun antaa sille tunnukset, niit se vilauttaa kerran tyhjänä molemmat kirjautumiskentät just ennenkuin ilmoittaa että "kirjaudutaan". Ei sieltä kuitenkaan mitään virhettäkään tule, jämähtää vaan.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Tossa on s60, eli ei toimi.
0

Kommentoi tätä vastausta

siis 5230 oli malli.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kolmannen latauskerran jälkeen Nokia kaupasta ladattuna, Skype alkoi toimia, minulla on Nokia C5 ja Symbian s60 3.2. Työvoitto!
0

Kommentoi tätä vastausta