Kysy
 • Selaimen ääkköset eivät näy.

  Ongelmana on, että Chrome ja Opera eivät osaa tietyillä sivuilla näyttää ääkkösiä ja ne muuttuvat koodausasetuksista riippuen erilaisiksi erikoismerkeiksi. Windows ja molemmat selaimet on asettettu suomenkielisiksi ja kaikki mahdolliset sivuston koodausasetukset on käyty läpi, mutta mikään ei tunnu auttavan. Ongelmaa ei esiinny kaikilla sivustoilla, eli osa latautuu näytölle ihan normaalisti.

  IE ja Firefox näyttävät merkit oikein, mutta en ensimmäisenä vaihtoehtona haluaisi siirtyä kumpaankaan. Mikä avuksi ja kiitos etukäteen!

  chrome Opera selain windows ääkköset

5 vastausta

 • Crome kehoittaa tilanteessa tarkistamaan ensisijaiseksi valitun kielen, onko se varmasti suomi ? https://support.google.com/chrome/answer/95290?hl=fi Tarkista tuo ensiksi

 • "Kyrpä jäykkänä pojalla!!!!" ja "Kukas swahilinkielinen täällä trollaa, vai peräti tumma? Saatana!"=
  Voi vittu miten hauskoja vastauksia eheheheheh oikeen repesin kun luin....
  Oikeesti nyt trollit HANKIKKAA SE ELÄMÄ tai menkää Suomi24 tai jonnewebiin puhumaan niistä metsähiiristä, sieltä löytyy juttuseuraa... Täällä ei kukaan kaipaa teitä

 • Vastaan itselleni:
  Chromesta tämän saa korjattua kirjoittamalla selainriville chrome://flags -> aukeavasta listasta etsitään "DirectWrite" ja otetaan se käyttöön ja lopuksi käynnistetään selain uudellee. Chromen pitää olla vähintään versiota 35.

 • Kukas swahilinkielinen täällä trollaa, vai peräti tumma? Saatana!

 • Kyrpä jäykkänä pojalla!!!!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista