Pentium 4 2.66ghz lämpötila ei näy
0
Elikkäs minulla on pöytä kone jossa on pentium 4 2.66ghz prossu ja emolevynä on Abit IL8. Ongelmana on se että en tiedä prosesorin lämpötiloja. Olen kokeillut HWmonitoria, Speedfania ja kumpikaan ei näytä prossun lämpöjä. Käyttis on Win XP Pro ja olen kokeillut molempia ohjelmia pääkäyttäjänä.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kokeile http://www.alcpu.com/CoreTemp/

Perus käytntilämpötilan voi katsoa myös BIOS:sta.

Voisitko myös kertoa, miksi haluat tietää koneesi prosessorin lämpötilan? Kaatuileeko kone vai tökkiikö kovassa menossa? Voisin kuitenkin mitään tietämättä sanoa, että aukaise koneesi ja puhdista se paineilmalla, jota saa kaupasta pullossa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Lämpöanturi voi olla rikki tai sitten on niin aataminaikainen ettei ole koko lämpöanturia. Itselle on tullu pari pakettikonetta korjaukseen jotka ei näyttäny kun kovon lämmöt.
0

Kommentoi tätä vastausta

Coretempillä nuo jutut ainakin ennen selvis, taitaa olla myös aika tarkat selvitykset tossa viimesimmässä versiossa Aida64:ssa, ainakin sen testiversio löytyy ohjelmat osiosta.
Kun sulla on pöytäkone, niin ei ole vielä tullut sellaista ongelmaa, että lämmön takia olis levinny. Sekun on läppäreiden ongelma.
0

Kommentoi tätä vastausta