Kysy
 • Pelit pienentyy alapalkkiin kesken pelaamisen.

  Elikkäs tämmöinen ehkä erikoinen ongelma olisi että pelien ikkuna ns. pienentyy ja tietokone menee työpöydälle n.10 min välein, eli joudun aina painamaan pelin auki alapalkista. Minulla on tätä ongelmaa jo jonkun aikaa ollut, enkä ole mitään toimivaa korjausta löytänyt. Käyttis on Win 8.1. Esim. Guild Wars 2 ja DayZ Standalone tekevät tätä välillä, ja välillä taas eivät. Rupeaa pikku hiljaa ärsyttämään (Etenkin jos on joku taistelu meneillään.) kun aina joutuu painamaan pelin alapalkista takaisin päälle.

  PC:n pelit Pelit Windows-ongelmat

4 vastausta

 • Ettei vaan johtuisi tästä:

  "I may have solved the problem (for me). I have a 1080p monitor but for some reason all my resolutions in game where different. 1864 x 1023 or some junk. So I hit the menu button on the Tv and found something under "Advanced Video" called "Overscan." I turned this off and now my Monitors "native" resolution matches resolution set by Windows. I would suggest that you go into nvidia control panel and click on "change resolution." Make sure you have the option selected that has (native) next to it. If you have to re-size the desktop using the nvidia control panel than there is something wrong with the video settings on your monitor. Hopefully this helps you."

  http://www.tomshardware.co.uk/answers/i...minimizing.html

 • Olisiko windows 8 ominaisuus jossa ohjelma suljetaan vetämällä hiirellä ylhäältä alas ja painamalla samalla hiiren nappia. Pelissä kun voi huitoa hiirellä joka suuuntaan.

  En käytä 8 , jos siinä on joku toiminto pienentämiseen. Ainakin nurkasta luulen pienentyvän.

 • En ole milloinkaan muuten kuin pelien aikana törmännyt tämmöiseen ominaisuuteen jos se aiheuttaa pelien sulkeutumisen. Ja tosiaan sitä tapahtuu tietyin aikavälein, eli luulen että se voisi olla joku ohjelma mutta siitä en enempää tiedä.

  Kiitos!

 • Ei auttanut tuokaan koska nvidian ohjauspaneelissa on oikeat resot jo valmiina. Kiitos silti!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista