7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tuskimpa,en ainakaan suosittelisi sillä itsellä aika huonoja kokemuksia.Ajurit,liitettävyys ja korttien softa.Suurin syy on korttien softa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Koneessasi pitäisi olla uusin Thunderbolt 3 väylä(Ei ole) ja liittää siihen ulkoinen näytönohjain, jolla sitten voisit kaapata kuvaa.Nykyisillä näytönohjain hinnoilla ei ole oikein järkevää,näin lisäyksenä.
TV kortit kuvan kaappaukseen yllä oli jo vastaus.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos kaikille tähän mennessä vastanneille suuresti. Ok, eli ei siis capture cardista hyötyä mainitsemaani tarkoitukseen? Kysäisenpä sitten että mikä siis avuksi - joko nykyisellä kokoonpanolla tai jollain lisälaitteella? Vai pitäisikö ostaa uusi kone? Jos, niin millaista tarkoitukseen suosittelisitte?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Se riippuu sinusta kuinka tärkeänä pidät koko ominaisuutta.Koneessasi (Läppäri) on I5 tai I7 intel core prosessori joten kone on tehokas läppärinä.Läppärissä on otettava huomioon myös tuuletus/jäähdytys ,joka missään koneessa ei ole lisälaitetta liittettäessä kovinkaan hyvä.Uskoisin että kovalla rasituksella tuulettimet pitävät melkoista ääntä.
Niin sanotulla itse kasatulla pöytäkoneella homma hoituu helposti,samalla voit päivittää osia pitkälti ajan vaatimusten mukaan.Nyt tällä hetkellä AMD:n prosessorit,emolevyt ovat uudenpaa teknologiaa kuin Intellin ja halvempia.Samalla on päästy pois entisistä prossujen haavoittuvuudesta joita korjailtiin päivityksilllä jne.
Toisin sanoen kysymys on rahasta,ja mitä haluat koneella tehdä.Mieti asiaa rauhassa,hyvät ja huonot puolet.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Riippuu mikä läppäri sinulla on,softia kyseissen hommaan kylläkin on.
0

Kommentoi tätä vastausta

Juu, tiedän toki että on eri softia screen captureen, ja osaan jonkin verran editoida videota. Kysymykseni onkin lähinnä se että auttaako videokaappauskortin hankkiminen screen capturen lopputuloksen laatuun, jotta ei tulisi nykivää screen capturea? Koneena on ASUS ROG GL-752VW. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Home Edition
0

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos vielä kerran kaikille vastauksista :)
0

Kommentoi tätä vastausta