Kysy
 • Onko mobiililaajakaistaa mahdollista jakaa eteenpäin ilman 3G-reititintä windows 7 käyttiksessä?

  Elikkä löytyis tommonen nokian mokkula ja kysymyksenä on onko mahdollista jotenki jakaa se yhteys niin että laittasin normin langattoman reitittimen kiinno koneesee rj-45 kaapelilla ja näin saisi langattoman käyttämään tota 3g-yhteyttä? mokkula on näet kiinni pöytäkoneessa ja tämä kone mökille niin olisi mukavaa kun puhelimella tai kannettavalla pääsisi laiturilta surffailemaan ettei aina tarvitse tikun/simin paikkaa vaihdella.. käyttöjärjestelmä on siis windows 7.. linuxilla tämä toimisi toki mutta tarkoitus olisi seiskassa onnistua..

  Kiitos apua antaville jo etukäteen!=)

  jakaminen Lähiverkko mobiililaajakaista Mokkulat Nettiyhteyden jakaminen reititin Reitittimet USB WLAN

3 vastausta

 • Internet connection sharing pitäisi toimia.
  http://windows.microsoft.com/fi-FI/windo...nection-Sharing

 • Raporttaan tässä sen verran että agentin ohjeen avulla toimii homma kuin unelma! eli reitittimenä on d-linkin DI-524UP reititin johon laitoin koneesta piuhan (wan porttiin) ja sitten mokkulayhteyden asetuksista internetyheyden jakaminen päälle ja ilman mitään muuta säätämistä langaton yhteys läppärissä alkoi toimia!

 • ite koitan jakaa mokkulan yhteyden win xp:llä muille koneilla ja reitittimenä on juurikin sama d-linkin DI-524UP. kysynkin siis että pitääkö reitittimen sisällä olevia asetuksia muuttaa mitenkään jotta yhteys toimii?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista