Kysy

5 vastausta

 • Nykypäivänä värimustesuihkutulostinta ei kannata enää ostaa, koska sen käyttökustannukset ovat kalliita vaikka täyttäisi itse mustepatruunat. Ongelmana mustesuihkutulostimissa on myös väripatruunan kuivuminen jos laitetta ei ole käytetty viikon aikana tai pidempänä aikavälinä yhtään.

  Järkevämpi hankinta kotiin on mustavalkolaser (esim. Brother on hyvä merkki), koska laserin käyttökustannukset ovat hyvin edulliset. Lisäksi laserin väriaine ei koskaan kuivu, sillä se on jauhetta. Valokuvat kannattaa teettää jossakin Internetissä olevassa tulostuspalvelussa, näissä tulostuslaatu on parempi kuin kotilaitteilla ja kuvia saa tilattua kätevästi suoraan kotiin postitettuna. Harvalla on niin kiire, että valokuvat pitäisi saada heti valmiiksi. Lisäksi säästyy hankalalta kuvien tulostamiselta ja leikkaamiselta valokuvapaperista.

  Jos on kiire, niin esim. kirjastoissa asiakas voi halutessaan tulostaa värikuvia edullisesti.

 • kyllähän tolla tulostaa, mutta muista että 1 uusi setti musteita maksaa tuohon melkein sitten saman verran kun toi tulostin

 • Olisi hyvä kertoa hieman myös mihin käyttö tarkoitukseen tulostin hankitaan. Ihan tekstien tulostukseen vai tarvitsetko tulostaa kuvia eri materiaaleille. Peruskäyttöön menee tuollainen hyvin, laatu ja käytettävyys on kylläkin hinnan mukainen.

  EDIT: Tälle mallille täyttösarja 28.80€. esim. Inkclubista kaikki uudet värit lähes 60€

 • moi

  missä tulostimessa on suunnilleen samat ominaisuudet mutta halvemmat kasetit

  eli mikä muu olisi vastaava tulosti tavalliseen kotikäyttöön

  alkup. kysyjä

 • Tulostmilla ole niin kovin suurta eroa, mutta väripatruunilla on hinta ja laatueroja. Ja eräs vielä on paperin laatu. Toikin HP:nDeskjet F2420 on ihan riittävä peruskäyttöön, ja mikäli parempaa laatua kaipaat niin ota värilaser, käyttökulut voi vaan olla hivenen korkeammat.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista